Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Rodfræsning med oprydning i Vejle Horsens Kolding Middelfart og Fredericia

af | sep 13, 2016 | Stubfræsning

Stubfræsning og rodfræsning med oprydning kan været et rigtigt godt alternativt til det vitterlig tunge arbejde at grave rødderne op – endsige rensning en have der totalt inficeret med stubbe og rødder. Og det er grimt at se på. Derfor er Dansk Haveservices tilbud om rodfræsning og stubfræsning meget populært og kan også spare dig for mange timers hårdt arbejde med skovl og spade.

Anbefalede dybder for rodfræsning med oprydning

Skal der etableres græsplæne er det ofte nok med en rodfræsning på ca. 10 til 15 cm i dybden.

Skal der genplantes med mere forfinede planter eller etableres belægning skal dybden gerne være ca. 35 cm eller måske mere.

Hvem tager sig af oprydningen ?

Skal der ryddes op efter rodfræsingen og er det os eller dig selv der udføre arbejde med at rydde op ?

Som udgangspunkt er den pris du for selve rodfræsningen. Oprydningen kommer foruden ved. Skal der bare være græs skiftes jorden helst i 10 – 15 cm dybde. Men skal der genplantes med forfinede planter skiftes jorden i udfræsningens fulde dybde.

Årsagen til at den efterfølgend oprydning er så vigtig er at den flis der opstår er giftig – eller i hver fald kan være giftig – for de efterfølgende planter. På samme måde som den flis der bevidst lægges i haver også indeholder en vis mængde gift. Det giver sig selv at jo mere sarte planter der efterfølgende plantes. Jo vigtiger er oprydningen.

En samvittighedsfuld stubfræsning og rodfræsning med efterfølgende god og korrekt oprydning vil gøre at du med fine resultater vil kunne genplante præcis oven i samme plet hvor der tidliger var stube eller røder.

Oprydningen efter rødfræsning og stubfræsning er overkommelig og mere i familie med almindelig havearbejde som du kender det. Men dog en noget tidskrævende proces. Hvor der skal fjernes og ilægges jord. Vi udføre gerne arbejdet. Men det kqan sagtens læggen en dle til prisen. Penge du nemt kan spare ved selv at rydde op. Vi fortæller dig gerne hvordan du bedst udføre oprydningen.

Vi giver dig gerne et godt tilbud

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i byerne vejle, Kolding. Horsens, fredericia og Middelfart samt oplande. Vi kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på rodfræsning, stubfræsning samt alt andet havearbejde.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud