Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Professionel beskæring af træer i Odense – Beskæring af træerne sikre nylagt træterrasse

af | jul 1, 2023 | Beskæring, Ikke kategoriseret, Træfældning

Udtalelse fra vores kunde til beskæring af træerne:

En klar anbefaling

Vi fandt Karstens firma på nettet efter en hurtig Googlesøgning. Deres hjemmeside var meget gennemført og det gjorde vi hurtig havde tillid til dem. Vi aftalte en fast pris for vores projekt med beskæring af træer i en have i Odense, hvor besværligheden lå i at de var placeret henover en nyopført træterrasse. De kom som aftalt, var 3 mand på opgaven og alt foregik uden problemer. Arbejdsopgaven blev udført præcis som aftalt og vores have blev efterladt i nydelig tilstand. Kan klart anbefale dette firma til andre!

Frederik

Førbillede: Dette billede viser træerne før beskæringen – kun lidt lys og en smule himmelrum slipper ind

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Der er forskellige årsager til at vi foretager denne beskæring af træerne. Naturligvis er lyse i haven en af årsagerne. Til venstre i haven har kunden også bygget en ny terrasse i eksklusive træsorter. Her rækker grenene fra træerne ind over. Hvilket i sig selv er et problem. Da fuglene tager ophold på grenene; og skider ned på tarassen der så i et væk skal rengøres.

Efterbillede: Beskæringen af træerne har været en succes – Både haven selv og hele området sikres nu lys og luft

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Beskæringen af træerne i Odense må siges at være vellykket. Først og fremmest er træerne indskrænket i højre side. Således at trætarassen slipper for overhæng. Samt får mere lys og luft. For at bevare balancen i haven er træerne naturligvis også begrænset i venstre side. De nu samlet set mindre kroner på træerne giver også kunden håb om færre blade og betydelig mindre nedfald fra træerne.

Vi beskærer træerne med topkapper – Der er en af de fineste måder at beskære træerne på

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Topkapperen arbejder ved en række fagspecifikke teknikker der kræver lang uddannelse. Der tilknytter sig en lang række specielle værktøjer til faget der fordrer både indsigt og erfaring af udøveren. Herunder sikkerhedsliner og snoretræk. Desuden arbejdes der ikke med almindelige motorsave. Men med specielle enhåndsmotorsave. Topkapperen arbejder normalt som en del af et team. Så der er folk på jorden til at understøtte arbejdet.

Alle følger intenst med i topkaperens arbejde med beskæring af træerne i Odense

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Der er mange opgaver for jordfolkene på en beskæring. At holde orden på jorden er en af de vigtigste opgaver. At holde orden på linerne og snorene som topkaperen bruger i sit arbejde. At holde ryddeligt således at arbejdspladsen er sikker og tilgængelig. Der er nok at se til og man må til stadighed være agtpågivende overfor den igangværende proces med beskæring af træerne.

En fortættet jungle er ikke have

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Træerne er store og tætte og det er tydeligt for de fleste at de trænger til en større omgang grundig beskæring. Få solstråler slipper igennem. Det er et af kundens og vores mål at dette skal ændre sig i løbet af dagen. Så vi går straks i gang med forberedelserne til dagens arbejde med Topkapning.

Så er træbeskæringen i venstre side klaret

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Makkerparret af de to træer består i venstre side af et ahorn. Der inden for de forskellige arter har et lidt blandet rygte med hensyn til beskæring. Vi lader lange stubbe stå som store beskårede grene. Håbet er naturligvis at disse grentapper begynder at skyde. Hvilket vil modvirke råd i ahornen.

Opgaven med beskæring af træerne i Odense på Fyn er udført og godkendt af kunden

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Topkapperen er nu ved at pakke sit værktøj ned fra træet. Det er gået godt og alt er vellykket for både kunden og os. Vi kan alle se en virkelig forskel i haven. Det har været godt at opgaven blev udført af en professionel og uddannet topkapper. For der har skullet træffes mange faglige valg gennem dagen.

Kunden topper dagen af med en lille snak om træerne

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Kunden har fra start været meget engageret i vores arbejde med træerne. Og vi foreslog straks at finde en dag hvor han kunne være hjemme og understøtte os med sine beslutninger og forslag til træernes beskæring. Det er oftest det nemmeste at kunden er hjemme. Vi kan godt li at tale med kunderne. Og det er skønt at få den nødvendige debat, under arbejdets udførelse.

De sidste detaljer og perspektiverne i træbeskæringen gennemgås med kunden

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

Kunden og topkapperen er nu gået hen til træerne for at beskue arbejdets detaljer. Kunden ønsker også et par råd med på vejen vedrørende træernes forsatte udvikling i haven på baggrund af beskæringen. Og har nu mulighed for at få den bedste førstehåndsrådgivning af vores folk. Vi forudser at kunden nu får en langt bedre og mere lys sommer i sin have.

Så skal vi hen i din have og give tilbud på beskæring og træfældning

Beskaering-traeer-Odense-Fyn-

For vores vedkommende skal vi videre med nye tilbud- og udførelse af ordre vedrørende beskæring og træfældning i Odense og i det fynske landskab. Vi glæder os også til at komme ud i din have og hjælpe dig med beskæring og træfældning. Det er altid skønt at kunne hjælpe folk med at forskønne og forbedre deres haver. Haven er en stor og væsentlig del af hjemmet. Så kontakt os straks i dag 😊

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud