Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Perfekt Terrasse – Sådan opnår du en lækker og dejlig terrasse

af | mar 6, 2015 | Belægning

Skal terrassen være overdækket ? Skal terrassen bygges af træ eller sten ? Beslutningerne er mange og store når hjemmet skal forberedes med ny terrasse. Det er også muligt at ombygge den eksisterende terrasse. I det tilfælde har du sikkert konkrete ideer til hvad der skal ske.

Et afgørende valg er om terrassen skal være af træ eller sten. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Træ er behageligt – også i bare fødder – så snart der blot er nogenlunde lunt og tørt i vejret.

Begge løsninger kan kræve vedligehold. Det er dog blevet moderne at anvende brædder med fine udskæringer, riller og struktur. Disse typer brædder kan være meget vanskelige at vedligeholde. Og selv om du vil bruge en håndværker til vedligeholdelsen kan det være vanskeligt at finde en håndværker der kan og vil binde an med opgaven. Fordi det kan være vanskeligt at udføre arbejdet uden at skade de forfinede brædder.

Valg af træterrasse

Valg af forfinede brædder med struktur kan imidlertid give et utroligt flot resultat. Du skal som forbruger blot være bevidst om hvorledes produktet på sigt skal vedligeholdes.

Hvis du vælger en terrasse af træ kan den seriøse leverandør slå op i en tabel og anvise muligheder alt efter farve, struktur og holdbarhed – hvor mange år skal terrassen forventes at holde. Så det er ret enkelt.

Valg af stenterrasse

Valg af stenterrasse giver mange fine muligheder. Prisen kan variere meget med valg af sten. Mens håndværkerprisen er forholdsvis ens uafhængig af valg af sten. Med mindre det da ikke drejer sig om specialbyggeri. De fleste håndværkere går som udgangspunkt ud fra at du som de fleste ønsker solidt håndværk udført med en almindelig men god kvalitetssten. Så det er som tommelfingerregel den pris du får ved en løs forespørgsel om prisen.

Du bør dog gennemgå markedet grundigt for fine sten. For valget med hensyn til at få en ny terrasse er en god mulighed for at gøre noget rigtigt godt for dig selv og dit hjem. Mange virksomheder der sælger belægningssten har egne udstilling du kan besøge. Lige som du kan lade dig inspirerer af hvad du ser i blade og billeder du finder ved at google på nettet.

Varme og overdækning af terrasse

Der er mange fine tilbehør der kan styrke dine muligheder for udvide de afslappende hyggestunder på din terrasse. De bedste og fineste ting er også mange gange af en enestående kvalitet der kan holde et helt liv.

En solid markise er en virkelig lækker investering. Markiser fås i forskellige kvaliteter. Men de bedste af dem er også særdeles solide. Og vil uden problemer kunne gavne dig et helt liv. Topkvaliteterne af markiser vil kunne holde til at være slået ud selv i den stærkeste storm. De er fremstillet af svært jern der er boldet ind i væggen og dugen er af sejldug. En sådan markise kan gavne dig et helt liv og du kan roligt bruge den i selv det vildeste blæsevejr.

Terrassevarmer findes i mange fine kvaliteter. Med forskelig brændstof eller som el. El lyder dyrt. Men er altid til rådighed. De få aftener hvor du sidder længere end forventet og hygger med venner og familie kan du godt tillade dig den luksus at tænde en elektrisk terrassevarmer. Terrassevarmer kan ses i specialbutikker eller på havemæsser.

Og husk havemøblerne. Det er noget af det vigtigste med lækre og behagelige havemøbler. Desværre er eksklusive og lækre havemøbler blevet et oplagt emne for tyveri. Heldigvis findes der mange billige havemøbler der stadig er virkelig lækre. Der findes også massivt tunge havemøbler af sten, træ og beton der grundet vægten ikke kan stjæles – og som samtidig er særdeles eksklusive og elegante – men er af gode grunde ikke så nemme at flytte. Vi er gerne være behjælpelige med at vise dig nogle af mulighederne. Vi kan også anfordre havemøbler custommade hos nogle af danmark fineste håndværkere.

De fineste terrasser er kunsthåndværker i sig selv. Men der er gode muligheder for at gøre sin terrasse interessant med en forfinet detalje der fanger øjet. Muligvis har du allerede en ide. Ellers prøv at tale med din håndværker om muligheden for at gøre din terrasse til noget særligt via en god detalje.

Valg af kvalificeret håndværker

Der er mange muligheder for at du får dig en fin terrasse i god kvalitet og Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælper dig gerne med det hele. Vi arbejder mest i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia og Middelfart. Og giver gerne tilbud i hele Danmark. Vi ønsker at tingene skal være i orden og at håndværket bliver udført som det skal laves.

 

 

 

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud