Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Pasning af planter – Grøn pleje og vedligehold

af | dec 5, 2017 | Haveservice

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører enhver form for Pasning af planter og plantearbejde samt udbedring og vedligehold af eksisterende plantearbejde. Skal der laves havetegninger og beplantningsplaner, så er det os.

Pasning af planter i bede og haver

Det er vidunderligt at opholde sig i en have der har overskud. At opholde sig i en have hvor man kan mærke energien strømme ind i sig fordi haven er så velanlagt.

Der er ikke noget mere glædeligt end anlæggelsen af smukke bede i en have. Det er bare med at bruge fantasien og gå efter det flotteste mulige resultat.

En god have opstår af omtanke og planlægning

En have er en helhed der opstår ved den omhu der lægges i de enkelte dele. Det kan være en god ide at arbejde sig frem efter en overordnet plan. Planen kan eventuelt være udarbejdet af en havearkitekt. En have kan dog altid laves om og forandres. På den anden side kan der også være områder i haven man gerne vil beholde uændret fordi de rummer minder og betydninger.

Planter kræver viden og erfaring

Ikke alene planternes kvalitet er af betydning for hvor godt de vil trives i din have. Jordbundsforhold, klima og placering i haven er nogle af de øvrige forhold der betyder meget.

Man planter often nye planter i muld. Mulden er rig på næring, så planten nemt kan tage fat og vokse, uden at komme i mangel på resourcer. Ved nyplantning vander man typisk meget. Det hjælpe bl.a. også med at tætne jorden omkring plantens rødder, så planten står bedre fast.

Manglende kvalitet i jordarbejde – en typisk problematik

Et typisk problematik i en moderne have er at hækken er blevet plantet uden det nødvendige forudgående jordarbejde. Det kan få hækplanter til at mistrives. Hækplanterne mistrives nu alene på grund af manglende kvalitet af de forudgående jordarbejde. Det bliver en dyr fornøjelse at lave om på, da der som reglen skal nye hækplanter til og jordarbejdet skal gøres helt om. Eventuelt må jorden udskiftes. Det kan derfor altid bedst betale sig at gøre arbejdet ordentligt i første omgang.

Kontakt os gerne med dit plantearbejde!

Vi kommer altid gerne ud i haven og ser på mulighederne for at hjælpe dig med planterne. Kontakt os hurtigst muligt for en aftale om dit plantearbejde.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud