Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Opgravning af rødder – En effektiv metode til at slippe af med stubbe og rødder

af | feb 9, 2018 | Anlægsgartner

Opgravning af rødder er normalt en noget tungere form for fjernelse af rødder end den stubfræsning der gennem de senere år har bundet udbredelse. Nogle gang er det imidlertid vigtigt at få hel rødden med op. Det gælder f.eks. hvis der efterfølgende skal være belægning. Da vil rester efter stubbe og rødder med tiden synke sammen og give sætnings skader i belægningen.

Opgravning af rødder

Vi fjerner dine stubbe og rødder nemt og professionelt og i god kvalitet med opgravning af rødder. Arbejdet forgår med lette og moderne maskiner der er skånsomme mod haven. Og som udfører et fint stykke arbejde. Hvor du straks kan komme vider med haven i andre retninger. Oftest er det en fordel at få fjernet rødderne samtidig med stubben. Også hvis planten står i et bed. Så han du komme vider med hele bedet på en god og hurtig måde.

Din træstub fjernes nemmest og hurtigst med en stubfræser.

Der findes forskellige metoder der kan anvendes når stubbe og rødder ønskes fjernet fra haver og grønne områder. Opgravning er en af dem. Men bortfræsning med en stubfræser maskine er den mest populære og anvendte. Det skyldes at den er forholds skånsom for haven. Og laver et meget fint arbejde. Der ofte er færdig i sig selv. Hvis man lige jævner området med en skovl.

Professionelle folk‎ til opgravning af rødder

Vi bestræber os altid på at udføre et ordentligt stykke arbejde vi kan være bekendt. Og uanset opgaves karakter kommer vi altid gerne ud og kikker på opgaven sammen med dig. Og få en god snak om den stubfræsning du skal have foretaget. Det er imidlertid vigtig at opgaven udføre på en måde der står i forhold til hvad du efterfølgende skal bruge jorden til. Og det vil vi gerne rådgive dig om.

Opgravning af rødder gør din have sommerklar

Der er intet så glædelig som at kunne gå sommeren i møde med godt og lækre tiltag i haven. Så haven stråler og blinker hen over sommeren. Derfor er det også skønt at slippe af med de trælse og irriterende og trælse stubbe. Vi hjælper dig gerne med vores moderne stubfræsere så jorden i din have bliver let og lækker uden stubbe og rødder.

Opgravning af rødder fjerner både rødder og stubbe – Så kontakt os hurtigst muligt med din opgave

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud