Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Belægning – Omhyggeligt udført håndværk sikrer belægningens kvalitet

af | feb 3, 2015 | Belægning, Nybyggeri

Belægning – Omhyggeligt udført håndværk sikrer belægningens kvalitet

Der er mange hensyn at tage når du som forbruger skal lægge eller vedligeholde belægning som Omhyggeligt udført håndværk. Derfor tænker forbrugere sig godt om i forbindelse med beslutninger vedrørende belægning.
Ikke alene materialerne spiller en stor rolle for den endelige kvalitet. Det er også afgørende at arbejdet udføres med omhu af samvittighedsfulde håndværkere. Derfor vælger mange kunder til ny belægning Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at udføre arbejdet.

Få en uforpligtende snak om opgaven

Vi snakker ærligt til kunden. Vi siger også fra hvis enderne ikke kan mødes. Vi er ikke bange for at miste en opgave der ikke bliver i den kvalitet vi ønsker at aflevere en belægning i. Når Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre belægningsarbejde er kvaliteten i top og priserne rimelige. Vi udføre kun kvalitetarbejde i de bedste materialer.

Dine helt små opgaver vedrørende belægning har også vores interesse.

Små opgaver har altid vores interesse. Og det betyder meget for os at du bliver glad for din ny belægningarbejde i haven. Derfor vil vi også prioritere dig som lille kunde til mindre belægnings opgaver i haven og komme ud og få en god snak med dig om opgaven.

Fin lille terrasse i mindre rækkehushave

anlægsgartner-Belægning - Omhyggeligt udført håndværk sikrer belægningens kvalitet Anlaegsgartner-Havefliser-raekkehus-have-kolding-Fredericia-Soender-Bjert-herregaardssten

Her lægger fliserne fint ind til huset.

Omhyggeligt udført håndværk

Dette fine værk der udgør en terrasse i en rækkehushave i Sønder Bjert lidt syd for Kolding er udført af en af Dansk Haveservice & Anlægsgartner i IBF herregårdssten. Terrassen er 3 * 5 meter og udgør dermed en betydelig del af arealet i denne lille rækkehushave. Derved får kunden også mindre vedligehold i selve haven.

Opgaver kan ikke altid udføres med kort varsel – men nogen gange kan du være heldig

Opgaven med at lægge denne fine terrasse er udført med kort varsel. Inden for samme uge som bestillingen. Det er ikke altid din opgave kan udføres med kort varsel. Men vi vil altid gøre hvad vi kan for at udføre dit arbejde så hurtigt som muligt.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud