Nyanlægning

Vi udfører enhver form for nyanlægning

Du kan altid kontakte os med din opgave vedrørende nyanlægning. Både opgaver med totale nyanlægninger i forbindelse med nybyggeri og nyanlægning og omlægninger af eksisterende haver.

Bestil din nyanlægning i god tid

Bestil altid din nyanlægning i god tid. Godt nok skal huset være helt eller nogenlunde færdig før anlægningen af haven går i gang, men det er altid en stor fordel for dig at bestille arbejdet i så god tid som overhovedet muligt. Det giver de optimale muligheder for at lægge dit arbejde ind i kalenderen på den mest hensigtsmæssige måde. Hvilket giver dig det bedste resultat.

Det vigtige er det du ikke ser

Noget af det vigtigste i forbindelse med anlæggelsen af en god have er det du ikke ser: jordarbejde til områderne med græs, hæk og planter. Bundopbygningen til indkørsel, fliser og belægning. Fundamentet til støttemur, sten og skulpturer.

Alle områder kan blive til fine og gode haver

Hvis jorden eksempelvis er dårlig til den ønskede type have vil vi alligevel med den rette type bearbejdning af jorden og området kunne anlægge kan ønskede have i god kvalitet. Det kan godt løbe op med et sådant jordarbejde i høj kvalitet. For vores vedkommende ønsker vi kun at udføre opgaven hvis rammerne tillader et resultat af god kvalitet.

Prissiden ved en nyanlægning

Det er altid vigtigt at du få en god og åben snak med din håndværker vedrørende prisen på den forestående opgave. Ofte er det nødvendigt at få regnet tingene grundigt igennem med henblik på at fremsætte en pris eller et overslag. Idealet er naturligvis at få anlagt din drømmehave. Hvis dette ikke er muligt kan en god og solid og professionel snak sikkert afklare hvad din bedste mulighed er inden for det forelæggende budget. Husk også på at en have sagtens kan udføres og ændres i etaper ud over årene.

Kontakt os gerne for en snak om din nyanlægning – og få et tilbud

Det kan næsten ikke blive for tidligt i processen at du kontakter os vedrørende dine planer om nyanlægning af en have. Så ring til os med det samme om din opgave. Vi deler gerne ud af vores viden. Hvilket kommer dig til gavn da det forbedre dine muligheder for at opnå og planlægge den have du ønsker.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Se eksempler på Nyanlægning

Havearkitekt – Det havearkitekten kan gøre for dig

Visionen har du. Havearkitekten kan levere professionel sparring til indretning og beplantning af din have.  Havearkitekten har den viden og ekspertise der skal til for at få din have og grønne områder til at lykkes. Ønsker du en grundplan for din have eller søger du...

læs mere

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design

Dette billede med en overdådighed af smukt og kvalitetsbevidst havedesign der kan leveres af Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Et design vi præsentere med særlig stolthed, og som vi godt tør kalde et håndsværksmæssigt kunstværk, er bordpladen med ben og bænk i...

læs mere