Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Ny have ved nybygget hus – Grundlæggende tips og ideer

af | dec 5, 2017 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Vi udfører enhver form for nyanlægning med ny have ved nybyggede huse. Du kan altid kontakte os med din opgave vedrørende nyanlægning. Både opgaver med totale nyanlægninger i forbindelse med nybyggeri og nyanlægning og omlægninger af eksisterende haver.

Bestil din ny have i god tid

Bestil altid din nyanlægning i god tid. Godt nok skal huset være helt eller nogenlunde færdig før anlægningen af haven går i gang, men det er altid en stor fordel for dig at bestille arbejdet i så god tid som overhovedet muligt. Det giver de optimale muligheder for at lægge dit arbejde ind i kalenderen på den mest hensigtsmæssige måde. Hvilket giver dig det bedste resultat.

Det vigtige ved en ny have er det du ikke ser

Noget af det vigtigste i forbindelse med anlæggelsen af en god have er det du ikke ser: jordarbejde til områderne med græs, hæk og planter. Bundopbygningen til indkørsel, fliser og belægning. Fundamentet til støttemur, sten og skulpturer.

Alle områder kan blive til fine og gode haver

Hvis jorden eksempelvis er dårlig til den ønskede type have vil vi alligevel med den rette type bearbejdning af jorden og området kunne anlægge kan ønskede have i god kvalitet. Det kan godt løbe op med et sådant jordarbejde i høj kvalitet. For vores vedkommende ønsker vi kun at udføre opgaven hvis rammerne tillader et resultat af god kvalitet.

Prissiden ved en nyanlægning

Det er altid vigtigt at du få en god og åben snak med din håndværker vedrørende prisen på den forestående opgave. Ofte er det nødvendigt at få regnet tingene grundigt igennem med henblik på at fremsætte en pris eller et overslag. Idealet er naturligvis at få anlagt din drømmehave. Hvis dette ikke er muligt kan en god og solid og professionel snak sikkert afklare hvad din bedste mulighed er inden for det forelæggende budget. Husk også på at en have sagtens kan udføres og ændres i etaper ud over årene.

Kontakt os gerne for en snak om din nyanlægning – og få et tilbud

Det kan næsten ikke blive for tidligt i processen at du kontakter os vedrørende dine planer om nyanlægning af en have. Så ring til os med det samme om din opgave. Vi deler gerne ud af vores viden. Hvilket kommer dig til gavn da det forbedre dine muligheder for at opnå og planlægge den have du ønsker.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud