Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Murerarbejde i haven

af | nov 29, 2015 | Anlægsgartner

Murerarbejde i haven giver mange gøremål for en dygtig og kompetent mure. Dansk Haveservice & Anlægsgartner tilbyder alt murværk i haven. Vi kan også udføre tilknyttet gravearbejde og støbning.

Denne artikel fortæller dig om nogle af mulighederne.

Haven stiller krav til murren

Haven har mange gøremål for murerarbejde til en dygtig og kompetent mure. Og i mange tilfælde stiller murværket i haven større krav til murrens færdigheder end murværket i huset. Havens murværk er tit fritstående og udsættes derfor for vindens og vejrets ubeskårne styrke. Råstoffernes kvalitet og materialernes blandingsforhold – og derfor ikke mindst murens faglige kunnen, erfaring og dygtighed har derfor overordentlig betydning for murværkets holdbarhed.

Der er meget at se til i haven

Der er hyppige gøremål i haven for den kompetente murre. Af eksempler kan nævnes: opmuring af støttemure, pusning af støttemure, bygning af læmure, støbning af sokler, støbning af særlige former for belægning mv. Ja der er nok at se til. Og har du først fået fat på en dygtig mure og han gennem sit arbejde vinder din tillid. Så har du muligvis også andre ting. Fliserne på trappen skal mures fast eller et par furer i huset skal repareres.

Kvaliteterne ved gode materialer kræver håndværksmæssig viden

Og med mindre du har en helt fast opgave der skal løses ud fra en målfast tegning har du sikkert også interesse i at din mure kan bidrage med gode og kreative ideer i det arbejde i står overfor i haven. Moderne materialer giver dig uanede muligheder for indretning i haven.

Anvendelsen af materialerne og grænserne for deres anvendelse er det muren som har forstand på. Og kvaliteterne af det gode gamle håndværk fornægter sig heller ikke her: en forskalling til eksempelvis en støttemur kan opbygges i rå bræder hvorved træets årer og struktur overføres til støttemurens beton. Det siger sig selv at løsningen af sådanne – og liggende opgaver kræver faglig kunnen og erfaring.

Patina og sjæl i haven

Du ønsker sikkert noget anden i din haven end betonværk der alene afspejler industrisamfundets kølige minimalisme. Din have må gerne virke levende og have sjæl. Din murehånværker til murværket i din have skal derfor have sans for det kreative og vide noget om hvorledes patina og natur genspejles i materialerne. Han skal give dig medspil, modspil og konstruktiv sparing i forhold til dig haveprojekt. Det kan din mure fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Og han kan få havens natur og sjæl genspejlet i materialerne.

Hvor huset møder haven

Der er meget praktik ind over det at bygge en god have. Og mange af disse ting forbinder sig til forholdet mellem huset og haven. Det kan være der skal slås et stykke væg ned for at give plads til en havedør. Eller soklen på huset skal repareres eller undergå visse forberedelser i forbindelse med nye havefliser. Den slags arbejder kræver både viden om huse, vinden om haver og viden om mødet mellem huset og haven. Den vinden har Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Og du vil som vores kunde drage gavn af vores vinden om huse, haver og murværk.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med murværk

Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælper dig gerne med murrearbejde og murværk i have og hus. Vi er sikre på at du genkender kvaliteten ved vores fine arbejde i haven. Og så er du naturligvis også velkommen til samtidig at tale med os om arbejder i huset eller virksomheden.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder mest i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia og Middelfart. Og vi giver gerne tilbud i hele Danmark. Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på murerarbejde i haven. Og forespørg også gerne om anden murerarbejde i ejendommen.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud