Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Mosfjerning Tlf. 8181 1414 i Vejle Kolding Horsens Fredericia og Middelfart Professionel fjernelse af mos i græsplæner

af | maj 28, 2017 | Haveservice

Mosfjerning fornyr din græsplæne og har også mange andre gode fordele for din græsplæne og din have. Kontakt os derfor hurtigst muligt for et uforpligtende tilbud på fjernelse af mos i græsset. Kontakt os på tlf. 8181 1414 eller via facebook eller e-mail: Mail@DanskHaveservice.dk

I det følgende kan du læse om fjernelse af mos og de fordel det giver dig og din have.

Fakta om fjerning af mos i græsplæner

  • Mosfjerning kan foretages hele året.
  • At fjerne mos skal gribes individuelt og konket an for hver enkelt græsplæne.
  • Mosfjerning skal tilpasses den enkelte plæne.
  • Der er stor forskel i kvaliteten af det arbejde de enkelts maskiner foretager – Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder med kraftige professionelle maskiner.
  • Oftest skal den mekaniske fjernelse af mos følges op med rette næringsstoffer til græsplænen.
  • At fjerne eller formindske mos i en græsplæne er en kompleks og sammensat proces hvoraf mosfjerning er en væsentlig element.

Fordele ved mosfjerning

Er dit ønske en lækker og grøn græsplæne behøver du naturligvis ikke finde dig i at den som nu er fuld af mos der giver haven et medtaget og mindre appetitligt udtryk. Med rette mosfjerning vil den plæne du har nu ikke være til at genkende et par månneder. Hvor den vil stå som en lækker grøn græsplæne.I steder for det du har nu.

Hvad sker der ved ikke at gøre noget ved mosset i din græsplæne ?

Hvis du ikke med det samme gør noget ved mosset i din græsplæne vil arbejdet med at fjerne mosset og genoprette græsplænen vokse med tiden. Gøres der intet kan mosset helt udrydde græsset i hele plænen eller i store dele af din græsplæne. Derfor er det en god ide at gøre noget allerede nu før en omlægning af græsplænen bliver den eneste udvej. Derfor at er det altid en fordel straks at få gjort noget ved mosset i din græsplæne.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder professionelt med mosfjerning i græsplæner

I forbindelse med mosfjerning og i arbejdet med mos i græsplænen arbejder Dansk Haveservice & Anlægsgartner med professionelle maskinder og anvender gode og professionelle gødninger og kalke samt gode frø til eftersåning.

Vi er altid interesserede i at snakke med dig om dine problemer med mos i din græsplæne. Og hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os gerne på tlf. 8181 1414 for et tilbud på at for gjort noget ved mosset i din græsplæne.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud