Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Mosfjerner Tlf. 8181 1414 i Vejle Kolding Horsens Fredericia og Middelfart Professionel fjernelse af mos i græsplæner

af | jun 3, 2017 | Haveservice

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er hvert år mosfjerner i mange danske haver. Ring os op på tlf. 8181 1414 for et godt tilbud på bekæmpelse af mos i din græsplæne. Især i Trekantsområdet i byerne Vejle, Fredericia, Horsens, Kolding og Middelfart hvor vi er på hjemmebane har vi gode erfaringer med bekæmpelse af moset i græsplænerne. Vi giver også gerne tilbud på fjernelse af mos i græsplæner i andre dele af landet.

Mosfjerner og mosfjerning

En mosfjerner er bare en af de mange forskelige maskinder der kan anvendes i forbindelse med bekæmpelse af mos i græsplænen. Andre maskiner er vertikalskære eller biokemiske moskæmpelsesmidler som jernvitriol. De forskelige maskiner gør meget af det samme; med nogle forskelle. Hvad der er det beste for jeres have og græsplæne kommer an på en konkret vudering ud fra besigelse af opgven. Der får i vores klare vudering.

Mos i græsplænen har flere årsager

I langt de fleste tilfælde er der mere end en årsag til mos i græsplænen. Professionel og gennemført fjernelse af mossen fra græsplænen er derfor bedst i et sammensat perspektiv. Hvor der gerne anvendes flere forskelige virkemidler. Hvor det endelige mål er at mindske og gerne fjerne mosset i din have og græsplæne. En mosfjerner er derfor kun et af mange værktøjer der er til rådighed i forbindelse med arbejdet med at fjerne mos.

Helhedstænkning skaber gode og holdbare resultater når du skal holde mosset i ave

Fremkomsten af mos har meget at gøre med havens interne balance. Langt han af vejen vil haven afspejle sin grundlæggende struktur. Forstådet på den måde at ændre du nogen fundamentale forhold i haven vil havens dens planter og dens vækstbetingelser også ændre sig. Det gælder også for mosset der med anvendelse af de rette kunstgreb vil svækkes i forhold til de øvrige planter.  Grundlæggende drejer det sig altså om at svække mosset og styrke græsset.

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud