Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Mos i græsplænen – Mosbekæmpelse Tlf. 8181 1414 i Vejle Kolding Horsens Fredericia og Middelfart Professionel fjernelse af mos i græsplæner

af | jun 3, 2017 | Haveservice

Mos i græsplænen er et stort problem i mange danske haver. Dansk Haveservice & Anlægsgartner fjerne hvert år mos fra mange græsplæner. Ring gerne til os på tlf. 8181 1414 hvis du ønsker et tilbud på fjernelse af mosbekæmpelse. Vi arbejder normalt i trekantsområdet i byerne Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Middelfart og kan også give tilbud længere væk.  Ofte kan vi give en fast pris på behandling af mos i din græsplæne. Men ved omfattende problemer med mos skal der fortages en nøjere vurdering af problemet i din have og afregning efter timebetaling kan komme på tale. Under alle omstændigheder er du velkommen til at kontakte os for en samtale om problemerne med mos i din græsplæne.

Der er mange ulemper ved mos i græsplænen

Mos i græsplænen er forbundet med mange problemer ved din have. Her er blot nogle få af dem:

  • Mos i haven tager sig grimt og uappetitteligt ud.
  • Mos i græsplænen breder sig med tiden.
  • Mos stjæler energi fra græsset (Og andre planter).
  • Mos i græsplænen kan ende med helt at ødelægge din græsplæne.
  • Jo længere du venter med at få gjort noget ved problemet med mos i græsplænen jo mere omfattende bliver arbejdet med at få behandlet græsplænen. Så jo før jo bedre.

 

Der er flere måder at fjerne mos

Alle der har prøvet at fjerne mos i græsplænen kan bevidne at det er et tungt og arbejdskraftintensivt arbejde. Dansk Haveservice & Haveservice tilbyder en flerhed af metoder til fjernelse af mos. Ofte er det der skal til en kombination af flere forskelige metoder. I nogle tilfælde kan der ligefrem komme på tale at foretage visse fysiske forandringer i haven. Derfor er det vigtigt med en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde. Og vi kommer gerne ud i din have og får en god snak om mulighederne.

Ring til os på tlf. 8181 1414 for tilbud om fjerning af mos i græsplænen

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i Trekentsområdet i byerne: Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia og Middelfart. Vi giver også gerne tilbud i andre del af Danmark. du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud vedrørende dit problem med mos i din have.

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud