Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Lad os beskærer planterne i din have. Så får du en flot og skøn have.

af | feb 8, 2018 | Beskæring, Beskæring af hæk

Vi kan udføre alle dine opgaver med at beskærer planterne i din have og grønne områder. Vi beskære både enkeltstående planter, hele haver og grønne områder. Vi udføre både beskæringsopgaver for private og virksomheder.

Lad os beskærer planterne

Beskæring af haver er noget af det mest spændende arbejde vi kan komme til. Det bliver altid flot når en have sættes i stand og det er også dejligt at kunne hjælpe folk med deres haver. Det drejer sig om at kunne se hvordan haven bliver når beskæringen er overstådet og i samarbejde med kunden at arbejde hen mod det mål. Så hvis du står med en jungle af en have så er det lige os du skal have fat på. Vi er meget interesserede i opgaven. Og vi både kan og vil hjælpe dig.

Beskæring af solitære planter

Ofte er der i en have eller i parker og grønne områder enkeltstående planter der har særlig stor betydning. Enten fordi de er meget markante i haven eller landskabet. Eller fordi planterne har stor affektionsværdi. Alligevel kan det blive nødvendigt at beskære planterne. Af hensyn til plantens sundhedtilstand eller af hensyn til plads, lys og luft i haven. Vi vil altid være stolte over at kunne hjælpe dig med sådanne beskærings opgaver vedrørrende dine fineste planter. Og du er altid velkommen til at kontakte os.

Beskæring af grønne områder og industriservice

Har du større grønne områder, skove, parker eller en virksomhed med tilknyttede grønne arealer taget vi gerne en snak med dig om opgaven. Er opgaverne med beskæring tilstrækkelig store kan der sættes ind med store industrielle maskiner til formålet; dog skal man skal passe på at omgivelserne kan bære maskinerne. Nogle gange er den bedste løsning at udføre opgven med håndkraft hele vejen igennem. Vi vil imidlertid aldrig gå på kompromis med kvaliteten i det vi laver og vi vil altid foreslå dig den bedste løsning på opgaven.

Vi udføre også de tilknyttede opgaver

Ofte opstår der i forbindelse med beskæringsopgaver stort behov for oprydning og bortskaffelse. Vi kan løse hele opgaven samt de tilknyttede opgaver for dig. Der er også gode muligheder for at aftale ændringer i opgaven undervejs. Især for private vil der være en del besparelse ved selv at rydde op. Men du skal være klar over at det også er tungt arbejde. Vi får altid en god snak om oprydningen og andre tilknyttede og tilstødende opgaver.

Skal vi tage en uforpligtende snak om beskæring af planterne i din have ?

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud