Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Lad ikke stubbe og rødder i have og skov irriterer dig. Vi har effektive maskiner der fjerner dine stubbe og rødder

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Professionel Stubfræsning og Rodfræsning af stubbe og rødder i have og skov – Vi fjerne gerne dine stubbe og rødder

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en opgave vedrørende stubfræsning og fjernelse af stubbe og rødder i have og skov. Stubbe og rødder i haven er altid irreterende i haver og grønne områder – og skønne at slippe af med. Så kontakt os hurtigst muligt for et tilbud på opgaven.

Stubfræsning stubbe og rødder i have og skov

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i stubbe og rødder i have og skov og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber. De enkelte maskinder variere en smule i måden de arbejder på. Det gøre at du altid kan finde en maskine der kan klare den opgave du står med i den kvalitet du ønsker. Ved den fineste stubfræsning i første kvalitet vil du uden problemer kunne genplante et træ præcis oven i samme punkt hvor der tidliger har stået et træ.

Rodfræsning stubbe og rødder i have og skov

Selv om selve stubbe er væk så kan der sagtens være omfattende rodsystemer i jorden som vil kunne generere dig i arbejdet i haven – muligvis står du med et helt bed hvor du ønsker at starte forfra men som nu er fuld af rødder og stubbe. Du skal derfor overveje hvor meget arbejdet med stubfræsning og rodfræsning skal brede sig til siden uden om den synlige stub. Det kan vi også sagtens snakke med dig om. En af de ting du skal overveje er at hvis noget af stubbeene og rødderne er tilbage i jorden vil resterne der er biologisk materiale synke sammen med tiden hvilken kan give sætning i jordoverfladen. Så det kan senere blive nødvendigt at følge op ved at lægge lidt jord på.

Opgravning af rødder

Opgravning af rødder og stubbe er som udgangspunkt en noget mere hårdhændet metode for haven og grønne områder. Men kan sagtens have sin berettigelse. Opgravning af sikker at rødder og stubbe er helt væk. Og giver dig en ny start med mulighed for helt nye plante i frisk ny jord. Hvis der skal være belægning i området er opgravning den eneste rigtige løsning. Da komposten efter rodfræsning vil giver sætninger der med årene kan skade belægningen. Der kan nogle gange også argumenteres for at opgravning af rødder kan indebære større risiko for ledninger og kabler. Da rodfræsning er mere kontrolleret i hvor dybt man kommer i jorden.

Arbejdet udføres med eller uden oprydning

Arbejdet med fjernelse af stubbe og rødder aftales altid med ud uden oprydning. Det er meget forskelligt hvad der skal gøres; i forhold til hvad området efterfølgende skal genanvendes til. Skal der bare være græsplæne er forfinet oprydning ikke så påkrævet som hvis der skal være forfinede planter efterfølgende. Så skal der være forfinede planer i sarte kvaliteter kan det nemt være nøsvendigt at udskifte den fræsende materiale med ren muld i god kvalitet. Oprydning påvirker i i betydelig grad kvaliteten i forbindelse med stubfræsning. Derfor vælger mange kunder også selv at stå for den del af arbejdet. Så oprydningen og anden opfølgning på stubfræsning og rodfræsning er noget vi får os en god snak om i forbindelse med aftalen om arbejdet.

Slip af med stubbe og rødder – Få et godt tilbud på stubbe og rødder i have og skov

Vi kommer meget gerne ud og giver dig et tilbud på fræsning af stubbe og rødder. Og tilstræber også altid at få arbejdet udført på forholdsvis kort sigt. Så kontakt os endelig hurtigst muligt – så slipper du snart af med de irreterende stubbe og rødder.

Udtalelse fra kunde

Udtalelse af kunde til stubfræsning: “Tak for godt arbejde ! Mvh Ulrik” Kunde til Stubfræsning på Citadelvej på Uhrhøj i Vejle

Kontakt os med det samme om et godt tilbud på stubbe og rødder i have og skov

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud