Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Kontakt Haveservice Skanderborg v/Dansk Haveservice & Anlægsgartner

af | maj 11, 2018 | Ikke kategoriseret

Kontakt Haveservice Skanderborg v/Dansk Haveservice & Anlægsgartner for haveservice og havearbejde i god kvalitet

Ønsker du udført haveservice og havearbejde af god standart og kvalitet så er det os i Dansk haveservice & Anlægsgartner du skal kontakte med det samme

Vi har blik for havens rum, lys og indregning

Vi har et godt blik for havnes rum, lysforhold og indretning. Derfor har du godt muligheder for at får gjort noget ekstraordinært ud af dit havearbejde i forbindelse med vores professionelle hjælp i haven. Vi tager altid en grundig snak med dig om arbejdet og hvordan sammen kan styrke din have best mulig i forbindelse med opgaven.

Haveservice Skanderborg med overblik og helhed og detaljer i din have

Haven er et sammenhæng. Derfor kommer vores mangeårige erfaringer dig til gode. Vi tager også højde for fremtidige hensyn til hvordan haven vil udvikle sig fremover. Alt dette og mere til indgår som faktor i vores dialog med dig om havearbejdet og afviklingen af opgaver i din have.

Forandringer i haven med haveservice i Skanderborg styrker din livskvalitet

Står du med ønsker om forandringer i haven er vi din helt rigtige samarbejdspartner til opgaven. Der er altid mange muligheder for at forskønne og forbedre en have og også hanvens funktionalitet og muligheder som opholds rum vil altid kunne indrettes med henblik på forbedring.

Vores erfaring med haveservice i Skanderborg sikre dig en flot have

Det kræver meget indsigt og mangehensyn at arbejde i have en god have. Vi søger altid at levere over forventning; og vi er tilfredse når du er tilfreds.  Vi har det der skal til for at anlægge og indrette en god have til dig. Men det er nemt  at vedligeholde en have der er gennemtænkt og godt anlagt. Derfor kan det altid betale sig at yde en ekstra indsats i det grundlæggende havearbejde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på haveservice og havearbejde

Du er altid velkommen til at kontaktes os på telefon eller på mail om dine opgaver i haven

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud