Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Klipning og beskæring af Dværgmispel ( Cotoneaster )

af | feb 1, 2016 | Beskæring af hæk

Cotoneaster er en hækplante med mange fordele men der er med jævne mellemrum brug for klipning og beskæring af Dværgmispel . Især i forbindelse med stejle skråninger. Den holder godt på jorden og dækker godt. Den tåler kraftig beskæring og kan også nå en vis højde. Cotoneaster får en mange varianter med forskellige egenskaber.

Klipning og beskæring af Dværgmispel – Cotoneaster

haveservice-Dvaergmispel-Cotoneaster-Haek-Haekkeklipning-Beskaering-Klipning-20160130_154939

Cotoneaster er en sej plante at komme igennem. Derfor er der brug for en kraftig professionel hækklipper.

Slippes Cotoneaster løs kan den som på billede fra en have i Vinding i Vejle nå en meget kraftig form der hurtig kræver professionel assistance. Det er et kraftigt arbejde der kun kan overkommes med det bedste professionelle værktøj.

Som det fremgår af billederne er Cotoneaster på mange måder et rigtigt godt valg til denne have der afgrænses af en stejl skråning. Parterne har i årtier gjort deres del af arbejdet og passet rigtig godt på skråningen og haven. Det er det man ofte ser med denne plante. Cotoneaster giver meget igen for en indsats der trods alt er beskeden.

Det er store mængder der skal værk. Og med denne hæksort er det tungt arbejde

haveservice-Dvaergmispel-Cotoneaster-Haek-Haekkeklipning-Beskaering-Klipning-20160130_154442

Cotoneaster kan blive meget voldsom. Og bør klippes med jævne mellemrum.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner har det værktøj der skal til for at få klippet og beskåret en kraftig hæk af Cotoneaster.

Hækken har fået en ordentlig omgang klipning

haveservice-Dvaergmispel-Cotoneaster-Haek-Haekkeklipning-Beskaering-Klipning-20160130_154533

Cotoneaster har godt af beskæring og bliver pæn igen. Ofte kommer den til at overstråle sin tidliger skønhed med ny kraftfuld skønhed.

Cotoneaster kan hurtig give dig behov for professionel hjælpe til pleje og veligehold. Det er f.eks. fristende at lade den smukke plante få frit spil gennem nogle år. Og pludselig føler man behov for en kraftig tilbageskæring. Det er normalt et tungt og hårdt arbejde som kun kan løses med de bedste og kraftigste professionelle maskiner.

Det kan dog sagtens betale sig at passe og pleje sin Cotoneaster beplantning. Det er en flot plante der kan tilpasse sig perfekt til niveauforskelle i terrænet. Hvor den passer godt på dine skråninger mod vind og vejr. Så du får altid meget igen for din indsats.

Man kan se tydelig forskel på om planterne passes og plejes som de skal eller om de går for lov at passe sig selv. en aktiv indsats med at passe og pleje, klippe og beskære vil holde din beplantning ud og smuk gennem mange år. Og give et skønt grønt udtryk i din ejendom. Cotoneaster er altså en plante der på god og positiv vis er modtagelig for en aktiv pasning.

Men det er ikke nogen krævende plante. Cotoneaster passer normalt uden nogen problemer sin funktion i haven. Og tåler normalt også det ekstra pres vind, sol og vejr ligger på skråninger mv. i haven. Det er altså en mange funktionel plante. Men du vil opdage at den ved rette pleje vil give meget igen i form af sin smukke og velplejede grønne tilstedeværelse i haven.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud