Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Jernvitriol mod mos Tlf. 8181 1414 i Vejle Kolding Horsens Fredericia og Middelfart Professionel fjernelse af mos i græsplæner

af | jun 3, 2017 | Haveservice

Jernvitriol er et af de midler Dansk Haveservice & Anlægsgartner anvender i forbindelse med bekæmpelse af mos i græsplæner. Ring til os på tlf. 8181 1414 og hør hvorledes vi også kan hjælpe dig med dit problem med mos i græsplænen.

Flere metoder er velegnet i forbindelse med mos i græsplænen

Der er flere fordele med at anvende jernvitriol i forbindelse med bekæmpelse af mos i græsplæner. En af de vigtigste er at jernvitriol ikke er giftigt for dyr eller planter; men mosset kan ikke tåle mængden af jern i jernvitriol. Desuden kan jernvitriol have en positiv virkning på græssets farve – der kan blive mere mørkegrøn.

En enkelt værktøj hviler sjældent i sig selv i forhold til mosfjerning

De fleste værktøjer og arbejdsgange kan anvendes i kombination med andre metoder der anvendes i forbindelse med mosfjerning. Mange af de andre metoder som skal anvendes i forbindelse med jernvitriol er i høj grad mekaniske og basere sig på tunge, solide og kraftfulde maskiner. Dansk Haveservice & Anlægsgartner har sådanne maskiner som vi meget gerne anvender i forbindelse med mosfjerning i din have. To af de mest anvendte maskiner er mosfjerner og vertikalskære. I hver fald er der næsten altid brug for en eller anden form brug for mekanisk fjernelse af moset i forbindelse med mosfjerning.

Jernvitriol er blot et af mange værktøjer til bekæmpelse af mos

Det beror altid på en konkret vurdering hvorledes mosset i din græsplæne bedst kommes til livs. Det er derfor vigtigt at du kontakter os så hurtigt som muligt med henblik på at besigtige din græsplæne mht. mosbekæmpelse. Det er nemlig vigtigt at der anlægges et helhedssyn på hvad der er bedst for din græsplæne og din have i forbindelse med bekæmpelse af mos.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner bekæmper gerne mosset i din græsplæne – ring tlf. 8181 1414 for et godt tilbud

Jernvitriol er blot et af de værktøjer som Dansk Haveservice & Anlægsgartner anvender i forbindelse med bekæmpelse af mos i græsplæner. Vi er altid klar på at se din opgave. Så konktakt os endelig hurtigst muligt på tlf. 8181 1414. Så kummer vi ud og ser på muligheder for at fjerne mosset og fremme græsset i din græsplæne.

 

 

 

 

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud