Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havemand i Vejle – Vi forskønner med glæde din have med godt havearbejde

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Som Havemand i Vejle hjælper vi dig til en indbydende og velholdt have der er en fryd for øjet og fylder dit daglige liv med glæde og energi.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din Havemand i Vejle og istandsætter med fornøjelse din have ligesom vi udføre enkeltstående opgaver som hækkeklipning, stubbefræsning, græsklipning og mange andre ting udføres. Vi klarer det hele – også løbende vedligehold.

Haver er en helhed

En have er en levende organisme der løbende skal plejes og passes: og haven har bedst af løbende vedligeholdelse og udvikling. Men kommer en have for vidt kan den ofte istandsættes.

Det kan godt være en drøj omgang, men kan i langt de fleste tilfælde udføres uden en egentlig omlægning af haven.

Resultatet afspejler udgangspunktet

Som udgangspunkt er enhver have lettere at gøre smuk og flot jo pænere og mere vedligeholdt den er i sit udgangspunkt.

Hvordan er haven som udgangspunkt ?

Er haven i meget ringe forfatning kan man sagtens skulle gå en omfattende og langstrakt omvej før haven med tiden vil genspejle sig i fordums glans. Det kan f.eks. blive nødvendigt med endog meget grove beskæringer af en forvokset have. Så vil planterne se forpjuskede ud indtil de med tiden kommer sig og vil fremstå smukke som aldrig før.

Det er vigtigt for os som håndværkere at få den slags formidlet til dig. Og det er vigtigt for dig som forbruger at få kommunikeret og fortalt om dine ønsker til haven. Dens brug og indretning.

Mange muligheder for samarbejde og aftaler med din Havemand i Vejle

Som helt overvejende udgangspunkt er en skriftlig kontrakt bærende for samarbejdet mellem dig som kunde og Dansk Haveservice & Anlægsgartner vedrørende udførelse af opgaver og samarbejde.

Samarbejde og udførelse af opgaver kan dog udføres på mange fleksible måder. Normalt foregår det hele i stille og rolige samtaler om haven. Hvilket jo også den naturligste måde at samarbejde omkring en have.

Kontakt os gerne vedrørende din opgave i haven

Uanset din opgaves størrelse og karakter indenfor havearbejde og haveservice, er du altid velkommen til at kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner for en god snak, om din have og vores muligheder for at hjælpe dig.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud