Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havemand i Fredericia – Vi giver dig en smuk have der giver dig store glæder

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Vi er din Havemand i Fredericia. Hvert år udfører vi haveservice i mange af Fredericias smukke haver. Derfor har vi godt forudsætninger for på en god og professional måde at hjælpe dig i haven.

Haveservice fra Havemand i Fredericia

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder professionelt som Havemand i Fredericia og opland. Vi kommer altid gerne ud og giver dig et tilbud på din have. Hvert forår gør vi mange haver i stand til sommerens komme – forårsklargøreing af haven. Om sommeren ordner vi haver og klipper hække. Det er meget varieret arbejde. Og om efteråret gør vi haverne klar til vinter, fælder træer og udføre stubfræsning.

Forskønnelse af haven

En af de bedste ting vi ved er at forskønne og forbedre eksisterende haver. Mange gange bliver vi ringet op om opgaven. Andre gange kommer vi i forbindelse med anden opgave i haven til at snakke med en kunde om mulighederne i en have. Og ud fra det tager opgaven sin form. Og kunden ønsker et større forandring i haven når hun hører om mulighederne.

Vedligeholdelse fra Havemand i Fredericia

Vi vedligeholder mange ting i haverne i Fredericia. Græsklipning, Hækkeklipning, Lugning, Beskæring og meget mere. Det er vigtigt at en have holdes jævnt og stabilt. Vi tager altid en god snak med dig om havnens vedligeholdelse og hvordan du kan tænke dig at det foregår. Der er flere muligheder. Vi kan komme ofte og jævnlig eller vi kan komme på anmodning og gå haven mere grundigt efter. Vi tager altid en god snak med dig om hvad der er bedst.

Istandsættelse og forandring af haven

Bliver haven forvokset er det på et tidspunkt nødvendig med en større oprydning i haven. Men somme tider bliver det nødvendigt at gøre noget alvorligt. Det kan være du har overtaget et hus med en forvokset have. Så er det skønt at komme i bund med haven en gang for alle. Det syndes vi er meget interessant. Og hjælper dig gerne. Der er mange fordele ved at sætte en have i stand frem for bare at anlægge en ny have.

Kontakt os hurtigst muligt. Så vi kan få en god snak med dig om mulighederne i din have.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud