Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveentreprenør i Vejle – Entreprenørarbejde der gør din have grøn og skøn

af | feb 8, 2018 | Anlægning af græsplæner, Anlægsgartner

En god have er et kunstværk hvor værdien af helheden er større end summen af de enkelte dele.

Vi er en professionel haveentreprenør i Vejle der gerne vil give dig en god have. En velanlagt have giver dig glæder og energi gennem et helt liv; og muligvis gennem flere generationer. Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører enhver form for haveentreprenør arbejde og haveservice i din have i en kvalitet der giver glæde mange år frem

En god have i Vejle bygges med viden og erfaring af en dygtig Haveentreprenør

En god have er en sammenhængendende levende helhed der opfylder dine behov gennem livet. Det er den slags haver vi ønsker at bygge og anlægge. Og det kræver viden og erfaring. Fra den mindste lille reparation til komplet nyanlægning af hele haver er Dansk Haveservice & Haveentreprenør  det rigtige valg for dig. Så kontakt os gerne og trygt uanset din opgaves karakter. Det er naturligvis en særlig glæde for os hvis vi anlægger lige præcis din drømmehave.

Alt andet lige giver en have det igen der lægges i haven

Det er ikke kun det visuelle og det æstetiske der skal være i orden i forbindelse med opbygningen af en smuk og god have. Hele grundlaget – fundamentet som haven hviler på – skal også være i orden. Gode græsplæner opbygges eksempelvis helt nede fra en 1 meters dybde; ligesom der ved beplantninger i forbindelse med nyanlægninger bør foretages et fagligt relevant jordarbejde. Dette arbejde er afgørende; bl.a. for modvirke skadevirkningerne efter de tunge maskiner der anvendes i forbindelse med moderne byggeri.

En have af god kvalitet kræver således et gennemgribende og solidt fundament at bygge på. Det vil give dig problemfri glæde gennem årtier når først haven en gang er anlagt ordentligt. Det er den eneste slags haver Dansk Haveservice & Haveentreprenør  ønsker at udføre.

Haven er en levende organisme

Kender du fornemmelsen af at være i en have der også har sjæl: haven fylder dig med glæde, energi og overskud. Du har lyst til at opholde dig i haven og forlader haven stærk og beriget. Se så er du i en vellykket have når du oplever en sådan virkning.

At skabe sådanne haver er et kunstnerisk udslag af godt håndværk som kræver ressourcer, energi, erfaring og indsigt i tilblivelsen af haven. Vi vil altid gerne bygge din drømmehave og det er dig der skal give os lov til det.

Vi er din haveentreprenør i Vejle

Skal vi tage en uforpligtende snak om DINE haveønsker?

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud