Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveentreprenør i Middelfart – Professionel håndtering af entreprenørarbejde i din have

af | feb 8, 2018 | Anlægsgartner

Vi udfører alle anlægsgartneropgaver vedrørende Haveentreprenør i Middelfart. Der med sin skønne belæggenhed og smukke natur rummer mange muligheder ved skønne Lillebælt

Havedesign med haveentreprenør i Middelfart

Skal du have anlagt haven til dit nye hus eller står du med ønsker om forandringer i din eksisterede have så er det os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner du skal have fat på til opgaven. Vi har gode erfaringer med anlæggelse af haver i det naturskønne område i og omkring Middelfart. Hvor vi også gerne vil hjælpe dig med din have.

Smukke haver og grønne områder

Vores speciale er smukke og valanlagte haver i god kvalitet til private hjem. Vi istandsætter også haver der trænger til en kærlig hånd eller er løbet fra folk. Vi dækker dermed bredt i vores arbejde. Hverdagen i haven kan vi også hjælpe med hvor vi tager os af de løbende gøremål som forårsklargøring, hækklipning mv.

Have & Skovservice

Vi interesserer os meget for havens rum, indretning, lys og stemning. Her er ejendomme hvor have og skov udgør en samlet hele særligt interessante at arbejde med. Fordi det giver så mange muligheder du med fordel kan udnytte. Vi kommer altid gerne ud og tager en god og fornuftig snak med dig om din ejendom og dens muligheder. Det er altid godt at få friske øjne på områderne. Og få vent de mange tanker og muligheder man står overfor.

Vi gør altid en ekstra indsats

Det bedste vi kan gøre for dig og din opgave er den indledende dialog. Fra første færd er vi er interesserede i en god dialog med dig om din opgave og dens udførelse. For det bedste resultat kommer ved at der er gensidig forståelse mellem dig og os vedrørende opgaven. Så det er vigtigt at vi lægger den nødvendige tid og energi i dialogen med dig. Og det gør vi gerne. Vi gør os også umage med at give god rådgivning og søger for at anvende gode og fine råstoffer til opgaven.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne ved dit hus og ejendom

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud