Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveentreprenør i Kolding – Entreprenørarbejde der giver grønne resultater

af | feb 8, 2018 | Ikke kategoriseret

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din haveentreprenør i Kolding og vi er dig altid behjælpelig i din have når du har behov for en dygtig haveentreprenør Kolding i Kolding

Vi er din haveentreprenør i Kolding

Kolding er en by med stor varians i landskabet. Derfor kan det altid betale sig for dig at gå efter det unikke og personlige i anlæggelsen af haven. Vi ved at haven betyder meget for dig. Derfor er det også vigtig for Dansk Haveservice & Anlægsgartner at alt hvad vi laver for dig bliver så skønt og godt som muligt. Og at det på en tæt og personlig måde tager udgangspunkt i dine personlige ønsker. Kontakt os derfor trygt om en uforpligtende aftale omkring dine ønsker for haven.

Fliser & Anlæg

Fliser og anlæg er nogen af det der skal være i orden. Alt i haven skal naturligvis være i orden. Men det er meget vigtigt for ethvert hjem at helt grundlæggende ting som indkørsler, havefliser og alle terrasser ved et hjem er velfungerende og som det skal være. Vi rådgiver dig også gerne om hvilke materialer der med fordel kan anvendes. Og sparre dig i den vinden nu selv har opsøgt i forbindelse med det projekt du står overfor.

Flot beplantning og jordarbejde

Det interesserer os meget at hele fundamentet for haven grundlæggende i orden. Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det grundlæggende jordarbejde er som led i havens grundlæggende fundament. Ligeledes er valg af planterne naturligvis af overordentlig stor betydning for haven. Vi kan bistå dig med rådgivning for meget fine gartnere og havearkitekter. Vi hjælper dig også gerne i det daglige arbejde med planterne.

Grøn Service til Ejendomme‎

Vi hjælper både i private haver og ved virksomheder i forhold til vedligehold og istandsættelse af grønne områder. Vi anlægger og forandre naturligvis også gerne dine grønne områder. Hos os behøver du kun at forholde dig til et firma når din have skal klares af professionelle håndværkere. Har du brug for en professionel og kærlig hånd i haven og i dine grønne områder så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os trykt. Vi har stor erfaring med at anlægge flotte haver i Kolding

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud