Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveentreprenør i Horsens – Vi hjælper dig til en flot have med smukke planter

af | feb 8, 2018 | Anlægsgartner

Som Haveentreprenør i Horsens anlægger vi gerne den have du ønsker. Ring til os med det samme.

Haveentreprenør i Horsens af høj kvalitet

Trapper, terrasser, indkørsler, støttemur, havefliser – eller en smuk omlægning af den eksisterede have. Vi vil altid være glade for at hjælpe dig med din anlægsopgave i haven. Hvert år udføre vi mange smukke og skønne haver i Horsens og vi vil også være glade for at udføre din have til din tilfredshed. Det er altid en glæde at skabe gode rammer for folks liv og familiers udfoldelse og glæde. Det er den type haver vi ønsker at anlægge.

Omlægninger i haven af professionel haveentreprenør i Horsens

Har du en have der trænger til forandring. Så kontakt os gerne om muligheder for at vi kan hjælpe dig. Vi har set mange haver og har stor erfaring i at få det bedste frem i alle haver. Grønne rum i haven har vores store interesse. Og en have eller et område i en have behøver ikke være stort for at der kan komme noget virkelig godt ud af det. Vi er altid indstillet på at finde den bedste løsning for dig og din have.

Ny have til nybygget hus

Hvert år udfører vi som haveentreprenør i Horsens mange nye haver til smukke nybyggede villaer i Horsens. Det er altid en glæde at hjælpe en ny boligejer og familier godt i vej ved at skabe gode grønne rammer for deres udfoldelse i hjemmet. De grønne udearealer er ganske enkelt af stor betydning for de muligheder som familien har inden for rammerne af de grønne områder og husets have.

Høj professionalisme og service!

Vi tilstræber altid en høj grad af professionalisme og service i vores arbejde med hver og grønne områder. Det bedste du kan gøre for at hjælpe os med at give dig en god service er at kontakte os i god tid med opgaven. Vi vil altid gøre vires bedste for at hjælpe dig. Men vi sal ikke lægge skjul på at vi i perioder kan være pressede. Vi er imidlertid altid meget åbne overfor at give god rådgivning i forbindelse med tilbud.

Vi vil altid gøre det bedste for dig og din have.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud