Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveentreprenør i Fredericia – Grøn entreprenørarbejde der giver dig en god og smuk have

af | feb 8, 2018 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Vi er din Haveentreprenør i Fredericia. Kontakt altid dansk Haveservice & Anlægsgartner for et godt tilbud på dine anlæg og forandringer i haven.

Vi er Din Haveentreprenør til alt i haven: Fliser, Planter og Anlæg

Vi er din Haveentreprenør i Fredericia til hele din have og alle dine grønne områder. Vi er altid klar til at komme ud og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi interesserer os meget for den private haves rum, indretning og arkitektur. Og det er altid en glæde for os at forskønne og forbedre din have. Vi anlægger ligeledes nye haver ved nybyggede huse. Det betyder meget at haven er udført som godt håndværk. For det vil give dig glæde i mange år frem.

Vi gør dine drømme i haven til virkelighed

Muligvis står du med dine ønsker og forbedringer i haven og mangler en god og dugtig haveentreprenør i Fredericia at tale med på et fagligt troværdigt niveau. Vi har mulighed for at tale med dig om alt hvad du ønsker i haven. Og give gode råd og rådgivning. Vi tager gerne en snak med dig om mulighederne i netop din have. Vi skal tage hensyn til hvordan haven bliver og udvikler sig både på kort og lang sigt. Så det er vigtigt at du får kvalificeret sparring af os i den indledende fase af dine beslutninger. Også i forbindelse med nybyggeri er det vigtigt at tingene gribes rigtig an fra starten.

Brolægning, Indkørsel & Fliser

Ethvert hjem fortjener god belægning. Det gælder i indkørslen, i havfliserne og i terrasserne ved hjemmet. Der har aldrig være så mange muligheder for at være kreativ og udfolde sig i forhold til valg af materialer til belægning og design som i dagens Danmark. Og der skal også tages mange lokale hensyn som vi kan hjælpe dig med. De materialer du vælger skal kunne holde til det danske klima og du skal have udbytte af udearealerne i så stor en del af året som muligt. Alt det får vi en god snak om.

Haveentreprenør i Fredericia i Haveservice og Grøn Service

Vi vedligeholder og istandsætter også gerne din have eller dine grønne områder. Både i forbindelse med salg og køb af ejendomme kan det betale sig at gøre noget ud af haven. Her er vi også gerne behjælpelige. Vælger du at istandsætter en eksisterende have får du rigtig meget igen. Der er mange fordel ved at restaurerer en have til fordum glans. Det er noget af det arbejde vi finder allermest spændende. Så alle opgaver i have og grønne områder har vores interesse.

Lad os udføre arbejdet i din have

Kontakt os gerne med din opgave i Fredericia og omegn. Vi står altid til rådighed for dig og din have.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud