Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havedesign – Sådan går dit havedesign i opfydelse

af | mar 26, 2015 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Havedesign knytter sig tæt til havens indretning. Der kommer af dine ønsker og ideer til haven, samt af havens fremtidige anvendelse. Men rækker også lagt videre end det. Da du vil kunne få costummade eller industrielt fremstillede havemøbler, orangeriger, udestuer, bålsteder, schelters og anden udeluxus der i høj grad påvirker havens mulige anvendelse. Desuden er der også andre hensyn at tage.

Uendelig mange spørgsmål trænger sig på når du som haveejer vil skabe din dejlige have. Jo mere Dansk Haveservice & Anlægsgartner kender til dine drømme og ønsker for dit hjem og have. Jo bedre kan vi hjælpe dig med at indrette haven.

Møde og aftaler med den udførende håndværker om et godt havedesign

Vi kommer gerne ud og taler med dig om din have og dine muligheder. Og jo mere vi i forvejen ved om haven. Jo mere du har fortalt os i telefonen eller skrevet på mail. Des bedre er vi klædt på til første møde med dig i din have. På den anden side kan det være lige så godt at vi mødes første gang uden forberedelse og får en god gammeldags snak med dig om dig have. Det er op til dig.

Det centrale er at haven bliver indrettet som du ønsker og som du har gavn af i de kommende år. Det er det vi i fællesskab skal arbejde sammen om.

Havedesign ud fra målfast havetegning

Der kan være stor forskel mht. prisen mellem et rådgivende havebesøg og så at få udarbejdet en målfast tegning som forskrift til håndværkerne. Det kan være en fordel for dig med en sådan tegning. Og muligvis en nødvendighed der anfordres af kommuner eller andre myndigheder. Vi hjælper dig gerne med fremstillingen af en målfast tegning.

Havebesøg med havearkitekt eller relevant fagmand

Kontakt gerne Dansk Haveservice & Anlægsgartner med henblik på et besøg af en havearkitekt eller relevant håndværker. Vi aftaler hvilken rådgiver i form af havearkitekt, havedesigner eller håndværker der er den rigtige du får besøg af. Et sådan rådgivende havebesøg aftales på forhånd med hensyn til pris og varighed.

Vi har alle kunder: private, industri, offentlige og sportsverden

Om du er privat der ønsker en pæn og god have eller har industrielle interesser hvor haven er en del af dit image eller måske ligefrem en del af produktet så hjælper vi dig gerne. Vores mål er en have der for dig er smuk, funktionel og velfungerende for dig eller din virksomhed.

Vi er gerne din udførende håndværker

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan udføre dit ønske om havedesign. Vi arbejder fortrinsvis i området: Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart. Og afgiver tilbud i hele Danmark. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud