Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring og få et tilbud

Modtag et af de populære havebesøg fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Vi kommer meget gerne ud i den have og får en solid snak med dig om mulighederne i din have. Kontakt os med det samme

Havebesøget vender havens rum og arkitektoniske indretning

Med et blik udefra får du vent mange af di tanker du går og tumler med om din have og dens indretning og design. Alle elementer i haven er med til at kontrollere havens lys, rum og arkitektur. Derfor er det vigtigt at der bliver set på haven som en helhed.

Havebesøget forbedre lyset i din have

Lyset i haven er en af de ting der i høj grad påvirkes af havens indretning. Planter, landskab og belægning påvirker lyset i din have. Her går vi ind og ser på mulighederne for at forandre og forbedre lyset i din have. Ofte her her gode muligheder for at forbedre lyet i haven og huset.

Et havebesøg giver inspiration til planter i din have

Planter har altid afgørende betydning for havens sjæl og fremtoning. Det er vigtig at planterne hver for sig styrker havens helhed. Og du opnår en tilfredsstillende fornemmelse af energi og harmoni i haven. Haven og planterne skal berige dig som person og som menneske.

Vi ser under havebsøget på havens landskab og indretning

Havens landskab og landskabelighed er en af de ting der interessere os meget i Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Ofte er der i selv små haver – og måske endda især i små haver – virkelig gode muligheder for at indrette haven ned en fin landskabelig rummelighed. Det vil altid være en glæde for os at anlægge en landskabelig smuk have du kan være tilfreds med.

Kontakt os allerede i dag for at få et inspirerende og professionelt havebeøg

Berig din have med et friskt blik på haven – modtag et professionelt havebesøg fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring og få et tilbud