Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havearkitekt – Det havearkitekten kan gøre for dig

af | mar 24, 2015 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Derfor skal du vælge en havearkitekt – Det er din have og din dine ideer der er udgangspunktet

Visionen har du. Havearkitekten kan levere professionel sparring til indretning og beplantning af din have.  Havearkitekten har den viden og ekspertise der skal til for at få din have og grønne områder til at lykkes. Ønsker du en grundplan for din have eller søger du professionel rådgivning vedrørende din have. Så er et rådgivende besøg af en havearkitekt en mulighed du bør overveje.

Det kan blive dig en stor praktisk fordel for dig at få en god snak og rådgivning med den rigtige havearkitekt. Uanset om du har en eksisterende have der blot skal vedligeholdes. eller om haven skal udvikles. Det kan ligefrem være du står overfor et nyanlægning af din have. Her kan professionel vejledning nemt være en god ide.

Få en god begyndelse på livet med den rigtige havearkitekt

Er du ung og stærk og står overfor nyanlæg af haven har du for alvor fordelen ved at inddrage professionel rådgivning. Her vil du hele livet kunne drage fordel af de beslutninger der træffes nu.

Havens udformning skal have oprindelse i dig selv

De kreative beslutninger vedrørende havens udformning skal have oprindelse i dig selv og styrkes af havearkitekten. De optager både dig og arkitekten. Så du skal også huske at indrage havens efterfølgende pleje, løbende vedligehold og omkostninger herved. Ønsker du at gå i haven evig og altid fordi det er din passion eller vil du minimere tidsforbruget til arbejde i haven. Det er nogle af de perspektiver du skal tage op med havearkitekten og de udførende håndværkere i forbindelse med nyanlægning og ombygning af haven.

Kærligheden til haver er stor

Mange havearkitekter har en stor kærlighed til deres fag. En havearkitekt kan sagtens have lange og videregående uddannelser bag sig. Og have rejst verden rundt for at se på haver og suge viden til sig. Derved opnår hver enkelt havearkitekt en unik styrke: hvor dit mål er at finde den rigtige havearkitekt til dit projekt.

Vi realisere gerne din drømmehave med godt håndværk

Uanset valg af havearkitekt kan Dansk Haveservice & Anlægsgartner altid hjælpe dig med udførelsen af dit haveprojekt. Og vi kan nemt arbejde ud fra målfast tegning. Vi kan også være behjælpelige med at finde en passende havearkitekt til det haveprojekt vi forestår udførelsen af. Vi kan klare både beplantning og belægning. Og har dygtige og erfarne håndværkere indenfor alle områder relaterede til haver og anlægning- og nyanlægning af haver. Vi arbejder mest i Vejle, Fredericia, Middelfart, Horsens og Kolding. Og giver tilbud i hele Danmark.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud