Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Have- og Anlægsservice i Bredballe ved Vejle

af | dec 13, 2017 | Anlægsgartner

Have- og Anlægsservice

Velkommen til Dansk Haveservice & Anlægsgartner der udfører Have- og Anlægsservice i Bredballe og hele trekantsområdet. Vi løser gerne din have opgave. Og beskæftiger bl.a. med:

  • Træpleje og fældning
  • Permeable belægninger og brolægning
  • Støttemure i kampesten og beton
  • Jordarbejde og græsanlæg
  • Beplantning
  • Vedligeholdelse af haver og grønne områder
  • Skovservice

Haveservice i Bredballe

Vores mål er at alle kunder er tilfredse. Fordi vores arbejde er over forventning.

Vi ønsker gerne at vedligeholde og istandsætte din have. Hvert år vedligeholder og istandsætter vi mange haver i Bredballe og Vejle. Det er altid en fornøjelse når en have stråler i sin fulde glans. Og det glæder os meget at kunne være dig behjælpelig med at få haven smuk og skøn. Ønsker du forandringer i haven så hjælper vi også gerne med dette.

Have- og Anlægsservice i Bredballe

Med os kan du same dine ønsker for haven i et firma. Vi kan foretage mindre opgaver i din haven såsom beskæringer og forårsklargøring. Såvel som større forandringer som udgravning til bede, terrænregulering, jordudskiftning og havelandskaber. Du er altid velkommen til at henvende dig med opgaver der kræver specialmaskiner. Vi vil altid være glade for at kunne hjælpe dig.

Anlægsgartner i Bredballe

En af vores største glæder er at kunne hjælpe dig med dine haveanlægsopgaver. Vel udførte haveanlæg bliver altid flotte og holder over tid. Vi interessere os meget for havens indretning og rum. Og vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig om din opgave i haven. Og også yde dig rådgivning i forbindelse med din have.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din anlægsgartner til Have- og Anlægsservice i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og Middelfart

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder i hele Trekantområdet. Det vil sige i byerne Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og Middelfart – og naturligvis Bredballe. Så du er altid mere ned velkommen til at kontakte os om din opgave i haven og grønne områder.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud