Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Hækkeklipning tlf. 8181 1414 Vejle Kolding Horsens Fredericia Middelfart

af | jul 11, 2017 | Hækkeklipning

Vi foretager hækkeklipning af enhver type hæk. Ring til os med det samme på tlf 8181 1414 og få et tilbud på klipning af din hæk.

Hækkeklipning af alle typer hæk

Liguster, bøg, cotoneaster, naur, thuja, Kirsebærlaurbær, er nogle af de typer hæk og arter af hækplanter vi hvert år klipper mange af. Og vi klipper naturligvis også enhver anden type hæk. Også den du har.

Avancerede hække, høje hække og svævende hække

Hække kan have alle mulige former og formål. Også i din have har hækken et bestemt formål- Hækkeklipningningen skal således tilpasses hækken. Hvilken type planter hækken består af er en af de konkrete og helt grundlæggende ting der skal tages hensyn til.

Måske står du også i overvejelser om hvad der skal ske for din hæk. Hvilke muligheder der er i den eksisterende hæk. Eller om der skal en ny hæk til og hvad det kan koste. Eller om den eksisterende hæk kan sættes i stand igen – f.eks. efter i nogle år at have været forgroet i ukrudt. En besøg af os i forbindelse med hækklipning kan være en god anledning til at få en snak om hækken.

Ønsker du i forbindelse med vores besøg om hækken at tage en snak med os om din øvrige have så er du også meget velkommen til dette.

Kontakt os på tlf. 8181 1414 for et tilbud på din hækkeklipning.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid parat til at se på din hækopgave. Overvej gerne følgende: 1) Rydder du selv op efter hækkeklipningen eller skal vi stå for oprydintgen efter hækklipningen. 2) Drejer det sig om a) en almindelig let hækklipning b) en noget tungere hækklipning – der .f.eks. skal rydde bod på at der i et par år har været gjort for lidt ud af hækkeklipningen, c) en en tilskæringen eller beskæring af hækken – der normalt er en meget tungere opgave end en almindelig hækklipning – ikke mindst mht. oprydning og bortskaffelse.

Vi giver fortrinsvis tilbud på hækkeklipning i byerne Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Middelfart. Men er også intresserede i at give tilbud i det øvrige Midtjyllan, Østjylland og Fyn-

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud