Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Græsslåning for private

af | jun 26, 2015 | Haveservice

Hver uge sommeren igennem foretager Dansk Haveservice og Anlægsgartner græsslåning for private haveejere. Så kontakt os gerne for priser og muligheder vedrørende din græsplæne.

Græsslåning for private er et håndværk som alle andre

Græsslåning for private er et håndværk som alle andre og skal foregå med de helt rigtige professionelle maskiner der passer til forholdende på den enkelte græsplæne. Der skal passes på træer og blomsterbede. Og arbejdet skal efter udførelse se ordentligt ud.

Vi har det rigtige værktøj til græsslåning

Dansk Haveservice & Anlægsgartner har alt det helt rigtige og professionelle værktøj til slåning af private græsplæner. Vores værktøj kommer fra verdens førende producenter: Klippo, Stihl, Viking, Husqvarna, Honda mf. så din græsplæne bliver af os vedligeholdt med det originale professionelle værktøj.

Det er ikke alt værktøj og alle maskiner der passer til alle græsplæner. Men fordi vi har en bred vifte af maskiner vil vi altid kunne finde det rigtige værktøj til netop din græsplæne.

Spørg gerne om mere end græsslåning

Vores kunder kommer ofte ud i haven og taler med os om andre opgaver de også gerne vil have løst når vi nu alligevel er der. Det foregår så på timeløn eller aftalt pris foruden græsslåningen. Det er naturligvis dejligt at blive mødt med en sådan tillid fra sine kunder.

Kontakt os gerne for et godt tilbud på græsslåning for private af din græsplæne

Vi vil altid gerne i dialog med dig om din græsplæne og dens vedligeholdelse og klipning af græsplænen. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på vores service. Vi glæder os til at hører fra dig.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i Trekantområdet, Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding og Horsens. Vi giver tilbud i hele Danmark. Så kontakt os endelig. Så kommer vi også gerne med et godt tilbud på vedligeholdelse af din græsplæne.

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud