Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Gartnerhjælp til Ledende Graver ved Fårup Kirke – Hækkeklipning af Gravstederne

af | sep 29, 2023 | Anlægsgartner, Beskæring af hæk, Hækkeklipning, Haveservice, Skønne haveanlæg

Førbillede: De omfattende tujahække står forsat smukke, trænger dog nu til klipning

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Med sine snart 1000 år rækker Fårup Kirke ånden bagud i Danmarkshistorien. Og man fornemmer straks stedets idyl og rolighed i landskabet. Der er præget af de smukke bakker i området lidt nordvest for Århus. Området er små idylliske landsbyer som Sabro. Det er således vigtigt at vedligeholde de grønne områder omkring kirken og på kirkegården.

Efterbillede: De velklippede hække lader tankerne få ro til fordybelse

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Hvert år rækker hækkene med sine grønne dun hånden ud i håbet om en klipning. Det vedligeholder hækkene ud over årene. Hær træder gartneren til med maskiner i vedligeholdelsen af kirkegården. Indenfor de seneste år har batteridrevne maskiner overtaget arbejdet i hænderne på gartneren. Og det sikker en ro på kirkegården. Selv om der arbejdes effektivt dagen langt.

Førbillede: de smukke hække står smukt til naturens gang – men trænger samtidig til at blive ordnede med klipning

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Selv om tujahækkene vedvarende er smukke, også før hækklipningen, er det tydeligt af de snart vil træge betydeligt. Gartneren er ude i god tid med sit arbejde. Og der er et vist tempo på. For der er også mange andre gøremål på kirkegården. Snart skal der pyntes op med gran. Og før det skal kirkens hække være klippet.

Førbillede: Det skaber stor kontrast når nogle af kirkens hække er klippede, mens andre stadig venter på klipning

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Der er mange hække hos denne smukke kirke. Og alle skal hvert år klippes. Det hele tager tid. Og med alt arbejdet er tiden fyldt ud året rundt for den Ledende Graver. Derfor er det glædeligt for os i Dansk Haveservice at Fårup Kirke rækker hånden ud til os og anmoder om hjælp til klipningen af hække. Vi hjælper gerne.

Efterbillede: Det giver ro og ordentlighed når samtlige hække er klippede

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Hver hæk der klippes styrker den overordnede fornemmelse af ro i området. Gæster og besøgende kan nu fordybe sig i de indre tanker. Mens de ordnede omgivelser dæmper de udefrakommende forstyrrelser. Her er tid til ro og fordybelse. Det er rette sted for den der søger freden og den indre tanke om fortid, nutid og fremtid.

Fårup Kirke er også omgivet af større hække nogle af disse indgår også i arbejdet med klipning af hæk

Klipning-haek-Faarup-Kirke-Faarupvej-Sabro-Aarhus-Oestjylland-

Landskabet er også præget af kirkens større hække. Det er vigtigt at samtlige hække tager sig ordentligt ud. Således at kirken kan fremtræde respektabelt i omgivelserne. Derfor lægger vi stor omhu i hvert strøg med hækkeklipperen. Kirken er et hele, der består, af både de indre og det ydre indtryk. Her spiller hækkene og deres fremtoning en stor rolle.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud