Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Frisk grønt på Uhrhøj: Ny græsplæne skaber nyt liv

af | jan 27, 2024 | Anlægning af græsplæner, Anlægsgartner, Haveservice

Førbillede: Sådan så det ud – Tidligere tiders moderne haveudtryk rammer de forbipasserende

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Således så anlægget imidlertid ud, da vi fik opgaven ind. På et tidspunkt var det moderne med haveanlæg i rustikke flintesten. Nu er der imidlertid gået nogle år, og anlægget har taget sig til og sat sig. Det var ikke længere et kønt syn. Der var hårdt brug for forandring i området. Kunden havde ideen til at der skulle anlægges græsplæne i området. Så vi skulle egentlig bare fortælle om mulighederne for at få en flot græsplæne.

Efterbillede: Hurtig udførelse af denne græsplæne i Vejle

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Denne lækre og fine græsplæne i Vejle blev anlagt på én dag. 3 mand med to gravemaskiner og en lastbil med kran gjorde græsplænen færdig i løbet af en dag, da vi forlod adressen om aftenen. Kunden havde ikke stillet krav om, at arbejdet skulle være udført på så kort tid. Men sammensætningen af mandskabet og maskinparken var med til at gøre arbejdet hurtigt. Og selvfølgelig var der også god plads til maskinerne.

En omfattende maskinpark sikrer hurtig anlæg af græsplæne i Vejle

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Det var ikke så pænt et syn med det store krater af en udgravning midt i arbejdet. Som håndværker kan man så glæde sig over tanken om det endelige værk. Selv om arbejdet skrider hurtigt frem, har vi tid til at tilpasse opgaven i samtaler med kunden. Bl.a. bliver opgaven udvidet med et grønt spor af græs midt i indkørslen.

Maskinerne arbejder hårdt for at skabe en smuk græsplæne

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Det er tydeligt, at arbejdet pågår intenst og professionelt. Gravemaskinen arbejder hurtigt og effektivt, og materialet bortskaffes på en sikker og miljøvenlig måde.

Det er godt at se, at der bliver lagt stor vægt på kvalitet og sikkerhed, når der anlægges en græsplæne. Det er med til at sikre, at resultatet bliver tilfredsstillende og at arbejdet bliver udført på en måde, der er til gavn for miljøet.

Lastbilen sørger for gode råstoffer til græsplænen i Vejle

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

I Vejle er arbejdet i fuld gang med at anlægge en ny græsplæne. En stor lastbil har leveret en last med fin muld, som nu bliver udlagt af en kran og en lille gravemaskine.

Kranføreren løfter den fine muld op fra lastbilens kar og lægger den ned på jorden. Gravemaskinen følger efter og spreder mulden udjævnt over hele området.

Arbejdet går hurtigt og effektivt, og snart er hele arealet dækket af en jævn lag muld.

Det er en god start på anlæggelsen af en smuk græsplæne i Vejle

Overskudsjord er en god ting for græsplænens anlæggelse

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Der vil altid komme sætninger i jorden i forbindelse med anlæggelse af en god græsplæne. Derfor er det vigtigt at følge op på dem før der sås græsfrø. Derfor beholder vi en bunke ekstra jord, hvor vi i de kommende dage kikker forbi og jævner jorden ud efterhånden som græsset sætter sig.

Græsplænen er klar til såning

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Normalt vil en græsplæne sagtens kunne grønnes af den naturlige regn. Men det er naturligvis altid en fordel at styrke processen med lidt kunstvanding. Vi har et meget fint vandingssystem vi gerne låner ud til kunden.

Kunde er stolt af sin nye græsplæne på Uhrhøj

nyanlaegning-graesplaene-solbakken-uhrhoej-vejle-

Kunden er stolt af sin kommende græsplæne. Han er meget tilfreds med det udførte arbejde, og han smiler bredt, da han står ved sin græsplæne.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan også hjælpe dig med at få en smuk og grøn græsplæne. Vi har mange års erfaring med anlæg og vedligeholdelse af græsplæner, og vi arbejder i hele Danmark.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud