Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

af | dec 9, 2017 | Haveservice, Stubfræsning

Stubbe og rødder? Intet problem – Stubfræsning & Rodfræsning fjerne dem for dig

Stubbe og rødder er ikke længere et problem i haverne. Vi kommer nemlig nemt ud med moderne og kraftige maskiner der hurtigt ved hjælp af stubfræsning & rodfræsning gør rigtig meget godt for haven.. Og er en forholdsvis skånsom måde at slippe for sine rødder i haven. Vi vil altid gerne hjælpe dig med stubbe og rødder og tilbyder flere forskelige metoder at fjerne dem med. Kontakt os derfor gerne for en snak om opgaven.

Stubfræsning

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod. Vi kommer altid gerne ud og snakker med dig om at få fjernet stubbe og rødder fra haven eller dine grønne områder. Så kontakt os gerne om opgaven.

Rodfræsning

Ønsker du jorden helt renset for tidliger rødder f.eks. i forbindelse med omlægning af et bed. Eller ved fjernelse og omplantning af hæk eller hegn er det også en opgave vi klarer. Når du skal af med stubbe skal du tænke på at der også er sidelæggende rødder til stubben. Også i forbindelse med fjernelse af solitære træstubbe skal vi have talt om hvor langt omkring vi skal have fjernet rødderne.

Opgravning af træstubbe og rødder

I nogle tilfælde er opgravning af rødder den rigtige løsning. Der gælder f.eks. hvis formålet er at skabe plads til belægning. Det biologiske materiale fra stubbene vil nemlig formulde på et tidspunkt. Hvilket vil resultere i sætningsskader i belægningen. Derfor er opgravning at foretrække. Imod opgravning kan tale risikoen for at rødderne griber fat på rør og ledninger i jorden. Så der er flere ting vi lige skal vende i forbindelse med aftaler om arbejdet.

Tillægsprodukter til stubfræsning og rodfræsning

I forbindelse med stubfræsning skal du froholde dig til bl.a. oprydningen. Mange vælger selv at stå for eventuel oprydning og jordudskiftning – hvor jorden skal stå i forhold til de planter der skal genplantes med. Men vi kan også sagtens klare denne del af arbejdet. Naturligvis kan vi også står for genplantningen.

Kontakt os gerne med dine stubbe og rødder.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud