Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Fjernelse af rødder giver dig nemt og god havejord at arbejde i – Lad os fjerne dine rødder og stubbe

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Fjernelse af rødder giver dig nemt og god havejord at arbejde i. Så slip hurtigt og nemt af med de irriterende stubbe og rødder i din have. Kontakt os med det samme for et godt tilbud på t få dem fjernet. Så kommer vi og giver til tilbud på din opgave.

Fjernelse af rødder giver dig nemt og god havejord at arbejde i

Når du kontakter os vedrørende stubfræsning og rodfræsning tilstræber vi altid at komme ud og se på opgaven hurtigst muligt. Normalt kan vi også udføre opgaven inden for en meget overskuelig tidsramme. Men det kan vi normalt tage med dig på stedet. Sådan at du straks i forbindelse med mødet får en pris og en tidsramme for opgaven. Vi giver dig også gerne råd og vejledning. Og naturligvis vil vi også gerne tale med dig om andre opgaver i haven.

Vi fræser træstubbe når det passer dig

Fjernelse af rødder giver dig nemt og god havejord at arbejde i og træstubbe og rødder kan som udgangspunkt fjernes året rundt. Der kan jo være særlige jordbundsforhold der kræver et særligt vejr. F.eks. frostvejr. Så at maskinerne ikke skal synke i. Hvis der er nogle særlige lokale forhold af den karakter. Så får vi en god snak om det og finder en løsning. Hvis opgaven er meget speciel findes der et utal af specialmaskiner der kan tages i betragtning. Så det kan næsten altid lade sig gøre at finde en løsning på enhver opgave.

Rodfræsning & stubfræsning i og omkring Horsens

Hvis stubfræsningen befinder sig i og omkring Horsens er der særlig gode muligheder for at få opgaven afviklet inden for en kort tidshorisont. Dette r dog altid en god ide at du kontakter os så hurtigt som muligt med opgaven. Så vi kan få den lagt ind i kalenderen. Især i sommerens travleste tid kan det være presset med tid. Og så er det en stor fordel for dig at have haft kontaktet os hurtigst muligt. Så vi kan give dig plads i kalenderen.

Professionelt og præcist håndelag

Fjernelse af rødder giver dig nemt og god havejord at arbejde i og ofte lykkes det os at hjælpe folk af med deres stupper og rødder selv om disse står helt ind til en mur eller kantsten. Det er her vigtigt at have erfaring og være vand til at kører med maskinen. Det kan lade sig gøre at grave rødderne op. Men der er mange fordele ved stubfræsning. Du griber f.eks. ikke fat i ledninger der ligger under niveau for stubfræsningen. Og der er ikke nødvendigvis stor mængder til bortskaffelse.

Modtage en god pris på din stubfræsning – kontakt os hurtigst muligt for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud