Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Fjernelse af hæk med nedskæring og stubfræsning i Vangede i Gentofte

af | jan 4, 2024 | Beskæring, Beskæring af hæk, Hækkeklipning, Haveservice, Plantning af hæk, Stubfræsning, Træfældning

Førbillede: Den usle tujahæk hviler tungt ind over haven

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Tuja kaldes hækkenes Rolls-Royce. Men lige så smuk og glansfuld den er som velpasset og velplejet hæk. Lige så træls er tuja hvis den løber fra egerne. Det er sket her. Hvor et nyt par overtog en forvokset tujahæk der ragede over 1 meter ind i haven. Den kan ikke bare beskæres og blive grøn igen. Der er derfor ikke andet at gøre end at begynde forfra med nyplantning af ligusterhæk.

Efterbillede: Hækken er nu skåret ned. Stubbene venter på stubfræsning

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Nu har vi skåret hækken ned og bortskaffet den. Der står kun stubbene tilbage. Dem ønsker kunden også at vi tager os af. Familien har nemlig selv i den modsatte side af haven valgt at grave stubbene op med håndkraft. En oplevelse de ikke ønsker at gentage. Det er både hårdt og udmagrende arbejde. Heldigvis har vi lige den helt rigtige maskine til netop denne del af arbejdet: en stubfræser.

Efterbillede: Så er der stubfræset godt og professionelt – Kunden kan komme vider med nyplantning af sin nye ligusterhæk

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Nu har stubfræseren været gennem hele området hvor der tidlige var hæk i denne have i Vangede. Alle stubbene efter tuja er fjernede i fuld dybde. Det er en lettelse for kunden at genplante med nye liguster når denne del af arbejdet er overstået. Jorden er også løs og fint at arbejde med. De nye planter vil trives godt i området.

Førbillede af oprydningen: : En opgave som denne giver betydelige mængder oprydning

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

En opgave som denne giver smulder og haveaffald overalt i haven. Det er en væsentlig del af vores arbejde som haveservice at rydde ordentlig op efter os. Langt de fleste mennesker ønsker at vi kommer og udføre opgaven inklusive bortskaffelse og oprydning. Det gælder naturligvis også denne kunde. Hvor vi nu skal i mål med oprydningen.

Efterbillede af oprydningen: Nu har vi ryddet op i hele haven efter udførelse af opgaven

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Så er der ryddet fint op i hele området. Haveaffaldet og alt fnulleret fra planterne er samlet sammen og ryddet op. Og båret ud i traileren. Så kan vi komme af sted på genbrugspladsen. Det er noget af et arbejde kunden har sparet sig ved at leje os ind til arbejdet. Det er mange forskellige professionelle maskiner og værktøjer vi har gang i for at løse opgaven.

Nedskæringen af hækken foregår miljørigtigt med batteridrevet motorsav – Nu skal vi bare have det afskårne ud af haven

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Her er vi i gang med fjernelsen af selve hækken. Hækken i er skåret i stykker med motorsaven. Og vi skal have det hele transporteret ud i traileren. Så vi kan komme af sted på genbrugspladsen med det hele. Som vi ser, er det en enorm byrde vi letter kunden med ved at udføre arbejdet på professionel vis.

Den rummelige professionelle tiptrailer hjælper os meget

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Det er dejligt at have en god og rummelig tiptrailer i et arbejde som vores. Den kommer på et stort arbejde i denne opgave. De mange gamle og forgroede tujaplanter fylder godt. Så det er om at få dem pakket på den helt rigtige måde i traileren. Vi glæder os over at oprydningen skrider frem og haven igen bliver ren og ordentlig.

Stubfræseren er nu på vej ned i haven

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-

Så er der blevet tid til stubfræsning i haven i Vangede. Den kraftige professionelle stubfræsere er her på vej op af havegangen og ind i haven. Det drejer sig om at have den helt rigtige maskine til de enkelte opgaver. Så snart stubfræseren er på plads vil den gå i gangmed knusning af de enkelte stubbe, samt løsne jorden så den bliver skøn at arbejde i.

Sådan foregår det når vi stubfræser en hæk

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-

Stubfræseren er nu i gang med at knuse og formulde hækken. Hver enkelt stub knuses i fuld dybde og i hele bredden. Det bliver nemt for kunden selv at plante den nye hæk. Jorden ældes godt og grundigt igennem. Og bliver på den måde løs og nem. Den nye ligusterhæk vil trives godt her hvor vi har stubfræset.

Vi har fokus på sikkerhed: Med det særlige sikkerhedsnet er omgivelserne beskyttede mod stubfræseren

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-

Det er væsentligt at have fokus på sikkerheden. For at beskytte vores omgivelser mod stubfræseren har vi hær sat et netværn op mod stenslag. Det gør at vi kan arbejde i rolig tryghed med maskinen. Vi har altid stor fokus å sikkerheden. Både når det gælder stubfræsning, træfældning, haveservice og sikkerhed generelt.

Vi fræser en ekstra solitær stub midt i græsplænen som rabat til kunden

Haek-Stubfraesning-Vangede-Gentofte-koebenhavn-

Vi får øje på en ekstra træstub midt i græsplænen. Den hjælper vi kunden af med. Når vi alligevel er i haven med stubfræseren. Nu er vi færdige med opgaven og kan komme vidder til andre haver i Vangede, Gentofte, Charlottenlund, Hellerup og andre at de smukke byer i det nordlige Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi glæder os til at komme ud og hjælpe dig i din have 😊

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud