Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Drømmer du om en romantisk have ? Sådan skaber du din romantiske drømmehave

af | feb 16, 2018 | Anlægsgartner, Haveservice, Nybyggeri

Kontakt os gerne vedrørende anlæggelse og indretning af den romantiske have du drømmer om.

Den romantiske have er en blid og respektfuld samkvem mellem dig og naturen. Havens grundelement er en blid feminin stoflighed sammensat af sarte runde former, farver og dufte. Havens bidrager til stilhed, fred, harmoni og ønske om og transparens og samhørighed med naturen; etos mellem menneske og natur. Byggende på helhed og stoflighed.

Blid sammenhæng mellem mennesker og natur

Den romantiske have har blide organiske afrundede former, og afdæmpede blide planter i sarte farver. Tingende stikker ikke ud fra hinanden. Men samlet omgiver haven dig med en blid stoflighed hvis styrke er den samlede virkning frem for de enkelte dele. Haven beriger dig også med stille, blide og skønne dufte fra planterne.

Hvad er en romantisk have ?

Nutidens romantiske have taler til følelserne og vækker mindelser og påvirker sindet med blide og beroligende indtryk. Haven tager udgangspunkt i naturens egene blide runde, bløde organiske former. Indtryket må ikke være for kompakt eller tungt med men luftigt, blidt og transparent. Dermed er haven din direkte portal til forbindelse ud i den omgivende natur og dens magiske kræfter.

Romantiske planter i haven

Planterne udstråler en fredelig og rolig harmoni i haven. Hver planter arbejder på helhedvirkningen af fred og idyl. Og stikker ikke ud ved stærke farver eller særpræget fremtoning. Planterne medvirker i høj grad til havens stoflighed og bidrager til havens rum. Samlet og på en luftig og en lys og livgivende måde gruber planterne blidt ind og bidrager i havens rumlige indretning.

Havens romantiske indretning

Haven tager sit udgangspunkt i naturens organiske former og har bløde rolige træk der præger havens rum og indretning. Haven har meget gerne skjulte sider der kun findes ved opsøgende og nysgerrig, udforskning. Planter, græs, belægning og møblering i form af have møbler, krukker og skulpturer medvirker til en blid romantisering af haven. Naturlige materialer som natursten mv. er altid at foretrække. Alle ting og materialer har gerne patina. Der i sit samlede hele påvirker dig og andre i romantisk retning.

Tiden og historien kan mærkes i den romantiske have

Indret også din romantiske have efter hvad du forestiller dig i fremtiden vil kunne give mindelser om hvad der for dig lige i øjeblikket er nutid. Som når du bevæger dig i nogle af Europas gamle smukke perler som eksempelvis Venedig: hvor du både kan mærke fortiden, nutiden og fremtiden. Så allerede nu under den indlenden planlægning af din have kan du forestille dig hvordan de forskelige ting i haven vil påvirke dig med minder engang om mange år. Og også lade disse formodninger styre dit syn på havens opbygning.

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud