Drømmehaven – Fra ide til virkelighed

Drømmer du om en have, hvor alle elementer spiller sammen på en måde, som får fuglene til at fløjte? Så lad os hjælpe dig mod målet.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med at få projekt drømmehave op at stå. Lige fra anlæg af terrasse og indkørsel til beplantning og arkitektonisk udformning af selve haven.

Drømmehaven fylder dig med glæde

Der er noget helt specielt ved at træde ind i en skøn og lækker have. Det fylder dig med velvære og energi, og du får kræfter til meget mere. Vi kan hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse og er med dig hele vejen. Fra den første idé til det sidste spadestik sørger vi for, at alt går som smurt.

Lad professionelle stå for opgaven

Det er ikke let at anlægge en drømmehave, hvis du ikke har prøvet det før. Du skal blandt andet tage hensyn til havens rummelige, landskabelige indretning og havens lys. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner benytter vi flere forskellige teknikker, der er med til at fremhæve netop din haves forcer.

Hvad skal drømmehaven indeholde?

Det behøver ikke at være svært at vedligeholde din drømmehave, selvom du ønsker at fylde den med mange blomster og planter. Lad din fantasi få frit løb, og så kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner fortælle dig, om dine ideer står mål med mulighederne. På den måde kan du få en have, der stråler året rundt.

Drømmehaven – også for fremtiden

Når drømmehaven skal realiseres, skal du også tænke på fremtiden. For hvordan arter den sig, når alt er vokset til, og hvordan får du mest muligt ud af haven uden at gå på kompromis med dine ønsker? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af – vi ved nemlig en masse om, hvordan haver og planter udvikler sig over tid.

Drøm dig væk og kontakt os i dag

Du kan kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din drømmehave.