Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Drømmehaven i Vejle

af | maj 11, 2018 | Anlægsgartner

Vi er din håndværker og samarbejdspartner til drømmehaven

Kontakt os med det samme i dag og få et uforpligtende tilbud på din drømmehave

Din drømmehave er din livskvalitet

Du kender fornemmelsen af at blive fyldt op med vidunderlig og dejlig energi når du opholder dig en en skøn og lækker have. En skøn og dejlig have giver dig det liv og den skønhed i hverdagen som fylder dig med energi og velvære. Det er bare en gang for alle at tage beslutningen om at anlægge en smuk have så skøn og dejlig som du ønsker den. Og så har du glæde og energi fra haven hver dag resten af dit liv.

Havens landskabelige indretning

En af de ting der interessere os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner som som vi gerne vil bidrage med i din have er havens landskablige og rummelig indretning. Havens rum og lys. Selv i en ganske lille have kan der tages fine teknikker i brug som giver klare rummelige og landskabelige  fordele i haven. Ligesom havens også kan indrettes på lodrette flader der møbleres med smukke blomster og interessante planter eller med ting der ellers knytter sig til det indendørs liv.

Beplantning og plantearbejde

Du skal lade din fantasi få frit løb med hensyntil planterne og hvad de kan bidrage med i din have. Du kan sammensætte planterne så haven evig og altid har blomster på alle årstider. Blomster der stråler som et funklende smukt ildhav af blomster i solens stråler. Havens indretning og skønhed har intet med tyngden af vedlighold at gøre. Med det rigtige valg af planter er der intet så nemt og let som at vedligeholde smukke bede.

Det fundamentale og usynlige arbejde er vigtig for dig

Vores styrke i Dansk Haveservice & Anlægsgartner er at vi interessere os for den underliggende del af arbejdet. Det fundament som haven hviler på og som i virkeligheden er den del af arbejdet der har størst betydning.Og hvor du har brugfor en ærekær og troværdig håndværker. Det ikke umiddelbart fremgår af arbejddets synlige overflade. Der taler vi om ting der afgør de kvaliteter haven udviser i de kommende år og årtier. Så det er en vigtig og fundamental del af arbejde som der skal være styr over.

Vælg os til din drømmehave og få en fuldgyldig håndværker der udføre hele opgaven med stor faglig stolthed og faglig integritet

Kontakt os nu med det samme og så en snak om mulighederne

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud