Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havedrømme – De rigtige valg for dig i haven

af | mar 28, 2015 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Det rigtige valg for dig i haven er det der vil gøre dig tryg og glad resten af livet ved at lade dine havedrømme gå i opfyldelse. Vælg anlægsgartner fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner – så behøver du kun en samarbejdspartner for at opnå en dejlig have. Vi spænder vidt. Fra hjælpe til helt små forfinede detaljer i haven til overordnet koordinering af komplicerede totalentrepriser. Vi deltager gerne fra det tidligste idestadie til det aflevering af det endelige projekt. Ligesom vi gerne retter op på et projekt der viste sig tungere end du havde regnet med. Du kan deltage i projektet på det niveau du selv ønsker. Der kan nogle gange opnås en økonomisk besparelse ved selv at delage – som delvis selvbygger. Andre gange ikke: hvilket skyldes effektiviteten ved morderne havemaskiner.

Hvad er det rigtige valg for dig i haven – når dine havedrømme skal gå i opfyldelse ?

Stort set alt vedrørende bearbejdning og indretning af udendørs arealer ligger inden for vores faglige område. Og vi hjælper og rådgiver dig gerne om de rigtige valg for dig i haven. Om det drejer pleje af den eksisterende beplantning. Hel eller delvis nyplantning af haven. Ny belægning eller renovering af den eksisterende belægning. Eller ligefrem nyanlægning af haver. Kontakt os altid trygt uanset opgavens størrelse. Vi vil altid i samarbejde med dig gøre hvad vi kan for at finde en løsning der både i projektets udformning og også i økonomisk henseende passer til dine ønsker og muligheder. For vores vedkommende vil vi dog kun udføre opgaver i en god og holdbar kvalitet som vi selv tror på.

Custommade havemøbler og anden udeluxus

Vi kan endog følge dit projekt til dørs med custommade havemøbler, udestuer, orangerier og anden udeluxus i en kvalitet du næppe vil kunne forestille dig hvis ikke du ved selvsyn har oplevet produkterne. Luxusprodukter udført af nogle af danmarks dygtigste håndværkere efter traditioner fra de gamle håndværk. Det er gennemført kvalitet.

Spørg os gerne om adresser på butikker og messer der udstiller ting i denne kvalitet.

Hvordan er kvaliteten af håndværk

Vi arbejder kun med de bedste råstoffer og  materialer i de haver vi bygger. Det ligger naturligvis en bund under vores priser. Alligevel kan vi sagtens give skarpe tilbud på haveprojekter. Det skyldes håndværkernes dygtighed og helt minimale omkostninger til administration. Vores priser er altid fagligt begrundet. Hvilket fremgår af vores tilbud på dine havedrømme.

Havedrømme i forskellige stilarter

Også havens stil og atmosfære kan vi deltage i. Japanske Haver, Minimalistiske Danske Haver, Klassiske idylliske Danske Haver. Stenhaver, udendørs rum. Vi kan forfølge enhver stilart.

Alle normalt avancerede opgaver vil vi nemt kunne løse for dig. Opgaver med dræn og kloakering kan altid indpasses i en opgave. Og er naturligvis altid i orden ved aflevering. Trapper, legepladser, bålpladser og shelters vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi løser også avancerede opgaver

Vi kan styre avancerede haveprojekter for dig som f.eks. terrænregulering, samspil mellem støttemur, etager, planter og belægning. Dybdegående vurdering og ændring af bundforhold således at der gives optimale betingelser for belægning og planter. Vi kan sikre dig at din have kommer til at fremstå som en smuk sammenhængende helhed der baserer sig et bundsolidt håndværksmæssigt fundament. En have der uden nogen problemer nemt vil kunne holde i årtier. En have der passer til både dig og dit nærområde. Det vil vi kunne gøre for dig.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner har udført mange avancerede haveopgaver for tilfredse kunder. Støttemur, belægning, beplantning, ny hæk, hel eller delvis nyanlægning af haver og omlægning af haver. Vi vil altid kunne give en skarp og konkurrencedygtig pris. Men vi kan mere end det. Vi kan vise dig et utal af billeder fra vores udførte projekter ved tilfredse kunder. Sandsynligvis kender du allerede folk der har fået løst opgaver af os. Og du er meget velkommen til at opsøge viden om vores håndværk.

Vores opskrift på topkvalitet håndværk til rimelige priser er er enkel: de rigtige folk på hver enkelt opgave. At alt i projektet altid bliver gjort rigtigt første gang. Det er det nemmeste, og det billigste for alle parter når dine havedrømme skal gå i opfyldelse.

Havedrømme med haveservice og løbende vedligehold

Opgaver vedrørende haveservice og løbende vedligehold løser vi også gerne.

Hvorledes aftaler du dit projekt med os

Vi tilstræber at du allerede fra første kontakt vil kunne mærke forskellen ved at tale med os. Og hvis opgaven skulle falde uden for vores kompetencer siger vi heller fra end vi vil forsøge. Vi laver kun de ting vi ved noget om. Men vi er heller ikke bange for at give et råd med på vejen. Heller ikke selvom du ender som selvbygger.

Vi lever nemlig af dem der kan og vil betale for vores håndværk. Derfor ser vi dig altid som en ambassadør for vore arbejde og rådgivning.

Du er vores kunde, samarbejdspartner – og muligvis endda kollega

Når du vælger os som leverandør og udførende håndværker tager vi dig med det samme alvorlig som kunde. Vi ønsker at give give dig de bedste råd fra mange år med håndværksmæssig erfaring. Det bedste du som kunde kan gøre for os er faktisk at du sætte dig ind i tingene. Og vi bistår dig gerne med forslag til hvor du kan samle viden og inspiration – f.eks. adresser på inspirerende besøgshaver, specialbutikker mv. Det er nemlig dig der vores inspiration. Så jo stærkere du står som kunde jo stærkere en løsning kan vi tilbyde dig.

Og vi indrømmer gerne at det ikke altid er os der skal løse din opgave. Vælger du eksempelvis et drivhus, port eller anden lignende produkt som kræver professionel montage vil leverandøren ofte kunne anbefale en montør der med stor erfaring og specialværktøj der passer præcist til det produkt kan løse opgaven hurtigt og effektivt. Der er derfor ingen grund til at vi løser den opgave. Og her vil vi foretage en koordinering og  samarbejde med den pågældende håndværker.

Om ønsket kan du sagtens deltage med arbejdskraft i projektet. Og muligvis helt selv udføre delelementer i projektet.

Hvordan fastsætter vi vores priser

Vi tilstræber gennemsigtighed i vores tilbud. Vi ser gerne at vores tilbud har en detaljeringsgrad mht. stykpriser og kvadratmeterpriser således at du selv kan regne videre og gennemskue hvorledes ændringer vil give forandring i prisen.

Ved mindre opgaver kan vi ofte give et umiddelbar overslag. Eller i hvert fald give dig en ide om hvilket prisleje opgaven befinder sig i. Og efter ønske kan du naturligvis modtage et skriftligt tilbud.

Ved sammensatte projekter tager vi gerne flere møder med kunden indtil alle detaljer vedrørende udførelse og priser er på plads i forhold til dine havedrømme. Da du altid taler direkte med den mest kompetente håndværker i forhold til dit projekt vil du ofte på stående fod kunne få konkret svar på dine spørgsmål. Det sikre desuden den maximale fleksibilitet i det omfang du under pludselig indskydelse ønsker at ændre projektet. Vi gør naturligvis altid opmærksom på hvorledes sådanne ændringer vil påvirke prisen. Her vil vi også tilstræbe at være rimelige med vores priser.

Bortskaffelse kan i sig selv blive en stor del af prisen – især grundet skatter og afgifter. Hvis du selv bortskaffer kan det muligvis påvirke prisen en del. Prisen på bortskaffelse kan i nogle tilfælde overstige prisen på selve projektet. Men er naturligvis under alle normale omstændigheder indregnet i den pris du modtager i tilbuddet.

Den forholdsvise pris ved helt små projekter kan blive endog meget høj i forhold til m2 og stykpriser ved store projekter.

Har du flere ting du vil have udført kan det næsten altid betale sig for dig at få et samlet tilbud.

Vi arbejder der hvor opgaverne er

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i Trekantsområdet, Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Middelfart. Vi giver tilbud i hel Danmark. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud vedrørende dit haveprojekt eller opgave. Alle opgaver store som små er velkomne. Vi løser alle opgaver inden for anlægsgartner.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud