Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Den landskabelige have

af | apr 14, 2018 | Anlægsgartner, Haveservice

Den landskabelige have er enhver have hvor du vender naturens kræfter i retning af at give dig en smuk have. Du er altid velkommen til at rettet henvendelse til Dansk Haveservice & Anlægsgartner i forbindelse med dine ønsker om at opnå en landskabelig have. Da landskabelige haver med god rummelig og havearkitektoniske indretning har vores helt store interesse.

Indretningsmæssige kunstgreb i den landskabelige have

Du har i høj grad mulighed for at påvirke havens landskabelige værdier. Haver i enhver strøelse kan omlægge til smukke landskabelige haver. Jeg vil endda skærpe det til at sige at du især i små haver kan gøre maximal gavn af mange af de teknikker der giver et smukt have landskab. Rundinger kan f.eks. give en mere fyldigt indtryk. Mens havens naturlige linjer og lys kan deles op i sektioner der giver en god rumfornemmelse. Alt samen til gavn for såvel store som små haver.

Tips og trix med planter i den landskabelige have

Planter har rigtig anvendt stor virkning i haven. Her er det meget vigtig at det er præcis de rette panter i anviste størrelser og kvaliteter der anvendes til haven. Det kan være at en sort fås som stabelvare på stamme af 90 cm. Men du har anvist 150 cm. Her vil det være helt afgørende at du for den rummelige virkning gør den ekstra indsats med at skaffe den ønske størrelse plante. Det vil være den slags der sætter prikken over iét i din landsabelige haves skønhed.

Havens rum

Et krat er ikke det samme som en have. Og en smukt og velindrettet landskabelig have er ikke det samme som den mere eller mindre tilfældig sammensatte have. Havens dele vil i den landskabelige have understøtte havens rum og landskabelighed. Havens rum kan gøre langt mere for dig end at ændre en smule på lyset eller styre indkik i haven. Hvis du ved nok om vind, vejr og materialer har du faktisk gode muligheder for at lade havens rum og indretning danne et unikt og favorabelt indeklima i din have,

Havens lys

Haves lys er et vigtig element i haven. Også fordi solens lys er med et at afgøre temperatur og klima i haven og at havens lys har afsmittende virkning på lyset i hjemmet. Derudeover skal udsigten fra vinduerne indtænkes i havens indretning.

Så der er mange aspekter at arbejde med. Og jo flere af dem du får med jo mere dybtfølt, sammenhængende og skøn en have opnår du.

Det vil altid være en glæde for os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner at udføre den landskabelige have for dig.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud