Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Dansk haveservice har erfaring med plantning af enhver type hæk

af | maj 11, 2018 | Ikke kategoriseret, Plantning af hæk

Plantning af enhver type hæk i din have

Dansk Haveservice & Anlægsgartner har erfaringer med plantning af alle typer hæk og vi går altid grundigt og professionelt til værks når vi hjælper dig med plantningen af din hæk. Vi rådgiver dig dybdegådened med hensynd til arbejdet og planterne og tager alle de nødvendige hensyn til din have. Så du går en god og sund hæk fra starten og i årtier frem.

Vi foretager et professionelt forarbejde

Hækkens livskvalitet er stærkt afhængig af et omhyggeligt forarbejde udføres som forberedelse til plantningen af hækken. Derfor er det en hjertesag for os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner at alt arbejde vedrørende hækken udføres grundigt og omhyggeligt. Jordarbejdet er eksempelvis en af de ting der ikke må gås på kompromis med. Her er vi eksperter.

Vi rådgiver med plantning af enhver type hæk

Det er afgørende for dig og din have at din hæk plantes efter alle kunstens regler. Plantes hækken ikke ordenlig i første omgang står du overfor omfattende arbejde  med at få lavet hækken om. Så vores bedste og fremmet råd er altid at få udført arbejdet grundigt og ordenligt i første omgang. Og vi rådgiver dig gerne efter alle kunstens regler omkringdine valg af hæk.

Vi tager hensyn til hæktybe

I moderne boligområder er der ofte klausuler på hæktype. Så meget desto virktiger er det at jorden forberedes til netop den ønskede hæktype. Her er det vigtig at der i forbindelse med jordarbejdet i haven også tages hensyn til jordarbejdet til hækken. Det sikre dig en sund hæk i årtier frem.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på plantningen af din hæk

Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil meget gerne hjælpe dig med at få plantet din hæk kontakt os med det samme for en snak om opgave

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud