Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Bortskaffelse af Haveaffald – Sådan bortskaffer du dit haveaffald

af | feb 17, 2015 | Haveservice

Store mængder haveaffald pynter ikke ligefrem i haven og du skal derfor være om dig med bortskaffelse af haveaffald. Og kan også være ynglested for mange skadedyr – men er dog også hjem for mange nyttedyr, som f.eks. pindsvin. Mange havefolk vil dog gerne af med haveaffaldet hurtigst muligt. Nogle er så heldige at have en ejendom hvor der er plads til haveaffaldet. Andre må på den lokale genbrugsstation med det. Det kan hurtigt blive et omfattende og tidskrævende arbejde at skille sig af med sit haveaffald. Derfor vælger mange da også at købe sig til bortskaffelsen.

Pas på med sige planter når du foretager bortskaffelse af Haveaffald

Tips: Syge planter og syge plantedele har du aldrig interesse i bliver i din have. Især ikke fra arter og stammer der er kendte for intern smitte. Sådanne ting skal altså som udgangspunkt ikke i din kompost. Men bortskaffes.
Der er flere forskellige muligheder for at købe sig til bortskaffelse af haveaffald. Men det er næsten altid en stor fordel at anvende folk der er vant til at håndtere bortskaffelse af haveaffald. Sådan at der tages de særlige hensyn. Bortskaffer du selv så er det jo bare et spørgsmål om tid og knofedt. Men ved kraftig beskæring i haven overstiger mængden af haveaffald nemt hvad selv den mest arbejdsomme privatperson ønsker at udsætte sig selv for.
Uanset om haveaffaldet er fra dit eget arbejde eller er fremkommet i forbindelse med professionelle folks arbejde i din have så er det nemt det punkt hvor du sparer forholdsvis mest ved selv at foretage arbejdet. Og selv køre værk. Især fordi professionelle er underlagt en lang række afgifter i forbindende med bortskaffelse. Især hvis der må tages store biler og lastbiler i brug. Disse afgifter er du som udgangspunkt ikke underlagt som privatperson.

Det skal du overveje med bortskaffelse af haveaffald

Mange virksomheder vil dog gerne bortskaffe for dig. I den forbindelse skal du overveje følgende:

  • Kan du selv bortskaffe. Eller skal du have folk til det. Kan aftalen om at du selv bortskaffer ændres hvis du ombestemmer dig midt i eget eller professionelles arbejde i din have.
  • Kan det klares med en lille bil eller skal der en lastbil til.
  • Skal der foretages en forfinet oprydning i forbindelse med bortskaffelsen (Mange chauffører har f.eks. rive og kost med i lastbilen.)
  • Skal der stilles en container ud for din grund. Eller kan dit haveaffald lægges i en bunke et sted. Indtil det kan læsses på trailer eller lastbil.
  • Ønsker du en fast pris eller en fortløbende regning (Har du troværdige håndværkere kan det næsten altid betale sig at få en fortløbende regning. Da mange der bortskaffer – bl.a. på grund at de omfattende afgifter – har vanskeligt ved at sætte en forudgående fast pris. Man du kan som kunde dog næsten altid få et kvalificeret overslag.).

Tips og gode råd

Tips: Bortskaffer du selv i affaldssække er det nemmeste simpelthen at tage en brødkniv med på genbrugsstationen og skærer sækkene op.
Husk: Nogle genbrugsstationer forlanger at sække indeholdende haveaffald skal være gennemsigtige.

Vi bortskaffer gerne dit haveaffald

Vigtigt: Ved professionelles arbejde i haven bør du kunne flekse mellem om du selv bortskaffer eller om du får andre til det. Vores erfaring er nemlig at mange der selv ønsker at bortskaffe, ombestemmer sig og vælger at købe sig til bortskaffelse når de først ser hvor store stakke afklip der er tale om.
Dansk Haveservice & Anlægsgartner bortskaffer gerne. Vi arbejder mest i byerne: vejle, Kolding, Horsens, Fredericia og Middelfart. Og giver tilbud i hele Danmark.

Du kan også låne en trailer af os som du selv fylder. Du kan få os til at pakke haveaffaldet i traileren. Vi kan også foretage en forfinet oprydning i forbindelse med bortskaffelsen. Du kan også sagtens komme midt i opgaven og sige at du alligevel gerne vil have os til at bortskaffe. Snak med os om det så finder vi ud af noget.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud