Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af høje hække med motorsav

af | feb 9, 2018 | Beskæring af hæk

Beskæring af høje hække med motorsav er en af de arbejdsmetoder Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med i forbindelse beskæring af hæk.

Vi udfører meget gerne beskæringen af din hæk

Plejer du en hæk godt og ud fra planternes behov vil den tjene dig i årtier. Trænger din hæk til en god og ordentlig beskæring så hjælper vi dig gerne. Vi har al det professionelle værktøj der kræves for at beskærer en hæk ordentligt. Og vi har den viden og erfaring der skal til for at udføre arbejdet korrekt og professionelt. Det giver det bedste resultat for hækken og i din have.

Beskæring af høje hække med motorsav  er Avanceret beskæring af hæk

Nogle gange kan dine normale haveredskaber ikke klare udfordringen. Det sker oftest i forbindelse med nødvendig beskæring af hækken. For der er brug for at arbejde igennem når der er brug for en kraftig beskæring. Det er af mange grunde er sundt for hækken. Men det er en opgave der virkelig kræver nogen gode kræfter og rette værktøj til beskæring af hæk.

Også andre services i forhold til hæk

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan beskære alle hække og udføre enhver tilknyttet opgave. Vi aftaler med dig omkring de enkelte delopgaver i forbindelse med arbejdets udførelse og du vælger f.eks. os til at stå for oprydning og bortskaffelse i forbindelse med beskæringen. Det kan også være at enkelte planter eller områder i hækken skal udskiftes. Eller hækken skal renses for ukrudt. Du kan også have brug for noget rådgivning omkring din hæk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer altid gerne ud og snakker uforpligtende med dig om beskæringen af din hæk og den opgave du står overfor. Der er mange hensyn at tage. Men gennemgåden er noget af det folk er mest positiv overraskede overfor hvor meget mere lys og luft der kommer ind i haven efter beskæringen – noget der kan mærkes helt ind i huset. Så det er bestemt en opgave der kan betale sig for dig at få udført ordentligt.

Lad os give et tilbud på beskæring af din hæk

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud