Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af træer

af | dec 5, 2017 | Beskæring

Beskæring af træer i haver

Beskæring af træer har forandret sig med tiden. I de fleste haver er det først og fremmest de æstetiske hensyn der vægtes når træerne beskæres. Det er en stor foreskel til tidliger tiders traditioner hvor der lades høj vægt på forskelige træers praktiske brugsegenskaber. Som eksempelvis træernes frugtbærende evner. I dag kommer vi ud til flere beskæringer der går ud på at begrænse f.eks. æbletræers frugtbærende evner. Her er andre hensyn helt klart i højsædet for kunden. Som en kærlighed til træet der begrænses af den store mængde frugt der må ryddes op efter det. Her er det vigtigt at få en god og sund samtale med kunden om træets fremtidige formål i haven – der som oftest er af prydmæssig karakter.

Helheds beskæring

Beskæringsopgaver med træer hvor formålet er at forskønne den landskabelige værdi i den samlede have, skov eller grønne områder er særligt interessante for os. Det er altid skønt at være med til at forskønne omgivelserne for de folk der bor der. Og i mange sammenhænge skaber det merværdi i mange former. Ofte kan oprindelige kostbare og værdifulde områder – som nu er forgroede og kratagtige ( En have og et krat er bestemt ikke det samme – en have er ikke det samme som et krat eller et buskads ) – restaureres og redes ved rette beskæring. Det drejer sig om at genvende skønheden. Det kan godt være en hårdhændet proces. Men den praktiske erfaring vise at planter slet ikke er så sarte igen. Så der er gode perspektiver i at istandsætte et område ved hjælp af beskæring.

Solitær beskæring af træer

Vi møder ofte et træ der har særlig stor betydning for kunden. det kan der være lige så mange grunde til som træet er smukt. Her får vi altid en rigtig god samtale med dig som kunde om dine ønsker for træet. Hvilke muligheder der findes. Og hvordan forandringen af træet vil øve indflydelse på omgivelserne. Ofte er et træ en kendt skikkelse lagt ud over den have der er træets hjem. Og de fleste mennesker ønsker i træet at finde noget smukt. Både for sig selv og lokalsamfundet.

Funktionel industriel beskæring & hegnsklipning

Her er vi over i det moderne samfunds krav om rationalitet og produktion. Og der er stadig mange grunde til at bevare det grønne. Synet af smukke grønne omgivelser har ofte en god virkning på medarbejdere og ansatte. Ligeledes virker det professionelt og ordentligt at omgivelserne er i orden. Det er en af de faktorer dine kunder bedømmer din virksomhed på. I det omfang vi kan komme til med maskinerne kan vi klare dine bestillingsopgaver med maskiner i den større ende af skalaen. Vi kommer altid gerne ud og tager en samtale med dig om mulighederne for at vi kan hjælpe din virksomhed.

Oprydning og bortskaffelse

vi klare hele beskæringsopgaven fra A til Z. Og vi kan supplere op med de tillægopgaver du ønsker. vi rytter gerne op ofte opgaven. Ligesom vi kan tilbyde stubfræsning og fælder de træer du ønsker fældet. Hækkeklipningen kan vi også tage os af. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om opgaven med beskæring og andet grønt arbejde.

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud