Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

af | nov 6, 2023 | Beskæring, Beskæring af hæk, Hækkeklipning

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende hus

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Efter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun professionelle folk vil nu kunne løse opgaven med at få hækken beskåret ordentligt. Derfor opnår kunden en enighed med genboen om en ny højde. Og vi kan gå i gang med at forberede den omfattende beskæring af naurhækken.

Efterbillede: Efter endt arbejde med beskæring af hækken står haven og huset nu lyst og åbent. Badet i solens smukke stråler

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Efter den professionelle proces med beskæring af hækken tager adressen sig helt anderledes ud. Huset og haven er nu præget af lys og luft. Kunden kan nyde resten af sommeren i de lyse og luftige omgivelser. Og der bliver med sikkerhed ikke nødvendigt at klippe hæk mere i år. Bemærk hvor lige hækken er i toppen.

Den kraftige maskine til beskæring af hæk tager grundigt fat på toppen af hækken

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Vi bruger den stor hækklipper til at tage toppen. Forud har vi udført et grundigt forarbejde med beskæring af siderne. Så vi kan komme til med den store maskine til hækklipning. Desuden har vi markeret hver enkelt plante i en forudbestemt højde – nøje aftalt med kunden. Alt er klappet og klar når maskinen ankommer.

Op til den store kækklippers ankomst er der masser af håndarbejde i forberedelsen af hækken

Kraftig-beskaering-naurhaek-

En beskæring som denne skal grundigt gennemtænkes og planlægges. Vi er her i gang med at skære siderne ind på hækken. På den måde får vi frigjort de kraftige stammer der bære toppen på denne naurhæk. Det gør at beskæringsmaskinen kan komme til at lægge sine smit de helt rigtige steder.

Hækken ser sjov ud når siderne tages af. Den solide kærne gør dog at hækken forsat er meget stabil

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Når man er vandt til at se den massive hæk i sin fulde brede i hele højden. Så ser det underligt og sjovt ud at se den med fuld og urørt top. Men uden vækst på siden. Vi har skåret alt af siden på hækken. Og renset grundigt ud i hækken i forbindelse med dette arbejde.

Bid for bid – Top for top – Fjerner den mægtige hækklipper toppen af hækken

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Top for top beskærer beskæringsmaskinen hækken. Maskinen rydder løbende op efter arbejdet. Og tager samtidig hvad vi har skåret af hækken før maskines ankomst. Det er glædeligt at alt går som planlagt. Hækken bliver pæn lige i toppen. Nu skal den bare have ro til at komme sig over behandlingen med beskæring.

Sluttelig ryddes der op. Så det ser ordentligt ud for kunden

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Det ser imponerende ud med den store og kraftige hækklipper. Det er også imponerende hvor forfinet et arbejder vi kan udføre med den. Vi klarer hele hækken medmaskinen. Også selv om der står bygninger tæt på. Snart er vi færdige og kan komme ud til dig og hjælpe med beskæring af din hæk.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud