Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af frugttræer

af | apr 8, 2018 | Beskæring, Haveservice

Lad os foretager beskæring af frugttræer i din have

Hvert år beskeræer vi mange frugttræer i de danske haver. Og vi kommer med glæde også gerne ud i din have og beskære dine frugttræer.

Professionel beskæring af frugttræer

Hvert år foretager Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange beskæringer af frugttræer i de danske haver. Og vi kommer med glæde også ud i dine have og foretager beskæring af dine frugttræer. Vi gennemgår hele processen grundigt med dig. Så du samlet set får mest muligt ud af vores arbejde i din have.

Beskæring af æstetiske hensyn

Mange frugttræer er utrolig charmerende og dekorative – især som ældre træer. Men har nået en størrelse hvor de af havens og hjemmets overordnede hensyn trænger til en kraftig beskæring. Med andre ord foretages beskæringen her først og fremmest af æstetiske, skulpturelle og have-arkitektoniske hensyn. Beskæringen kan som reglen altid foretagens med et fremragende og smukt resultat der beriger haven.

Beskæring af hensyn til frugten

Beskæring af hensyn til frugten kræver særlige hensyn til beskæringen af dine frugttræer. Beskæringen skal tilpasses den enkelte sort af frugttræer. Naturligvis er der visse overordnede retningslinjer man kan forholde sig til. Men af hensyn til frugten skal beskæringen foretages i forfinet grad under hensyn til den enkelte sort. Særlige specialister med egen erfaring fra frugtavl kan her beskære dine træer.

Haven og dine frugttræer er et sammenhængende hele

Det er vigtig for dig at vi får en grundig snak om træernes formål og nytteværdi i din have. Vores beskæring af dine træer bliver konklusionen af vores samtale med dig og hensynet til træerne.Sådan at din have kommer til at udgøre et samlet smukt hele med både hensyn til frugten, frugttræerne og haves overordnede skønhed og æstetik.

Kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner allerede i dag og få et godt tilbud på beskæringen af dine frugttræer

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på beskæring af frugttræerne i din have

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud