Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af bøgehæk i Birkerød i Nordsjælland

af | jan 3, 2024 | Beskæring, Beskæring af hæk, Hækkeklipning, Haveservice

Se filmen om vores vinterbeskæring af bøgehækken i Birkerød

Vi startede i fin solskin og godt arbejdsvejr. Og sluttede i sne. Alligevel blev resultatet med beskæring af hækken godt og vellykket. Og vores kunder til beskæringen er glade og tilfredse. Vi har lavet denne lille video for at vise jer hvad vi har udført med bøgehækken i denne haven i Birkerød.

Bøgehækken er afsluttet pænt lige

Beskaering-boegehaek-Birkeroed-Nordsjaelland-

Vores kunde i Birkerød har overtaget en ejendom hvor den tidligere eger prioriterede sit privatliv med høje hække rundt om hele haven. Naturligvis er det smukt og privat med de høje hække. Men det kræver også en hel del at vedligeholde dem. F.eks. hvert år i forbindelse med hækklipningen. Derfor har vores kunde også ønsket at sænke sin hæk i højden.

Der er mange læs til bortskaffelse

Beskaering-boegehaek-Birkeroed-Nordsjaelland-

Ved beskæringen af denne hæk skal der ikke alene tages godt af højden. Men også af siderne. Det giver flere hele læs til bortskaffelse på den lokale genbrugsstation. Langt de fleste mennesker ønsker at få ryddet op i forbindelse med arbejdet. Derfor har vi en god trailer der passer til formålet.

Hækken til genboen er beskåret anderledes

Beskaering-boegehaek-Birkeroed-Nordsjaelland-

I den modsatte side af haven er hækken beskåret lidt anderledes. I det også har beskåret på sin side af genboen. Vi har derefter beskåret siden og rettet hækken lidt til i højden. Herefter har vi rådgivet kunden om pasning af hækken i den kommende sæson. Da hækken for at modvirke den hårde beskæring vil kræve ekstra omsorg af kunderne.

Hæksiden til den anden genbo bibeholder sine grene

Beskaering-boegehaek-Birkeroed-Nordsjaelland-

Her ses den beskårne hækside inde fra genboen. Der er masser af blade og grene på siden. De udgør den motor der slår hækken i gang til foråret. Og driver de nye skud frem i toppen og på den beskårede side. Det er derfor man normalt kun beskære to sider ad gangen. Og venter et år eller to på den sidste side.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud