Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Anlægsgartner i din have og park

af | mar 6, 2015 | Anlægsgartner

Anlægsgartner

En anlægsgartner kan bygge, arrangere og passe din have og er uddannet i at sammensætte træer, blomster og græs sammen i haver og parker. En anlægsgartner har maskiner der kan udføre stor tunge opgaver i haven.

Så har du brug for en gartner i haven

Du kan få brug for en anlægsgartner i forbindelse med tunge opgaver i haven. En anlægsgartner kan også hjælpe dig med vedligehold eller punktvise opgaver. F.eks. i forbindelse med at du selv holder ferie.

Din anlægsgartner har en grundlæggende viden om de råstoffer, planter og øvrige materialer: som fliser og sten der udgør en samlet have eller park. Derfor vil du også kunne anvende din anlægsgartner som inspiration og professionel sparringspartner i udviklingen af din have og i forbindelse med nyanlægning.

Andlægsgartnervirksomheder har forskelige kompetancer

De forskellige anlægsgartnere kan variere i speciale og interesser. Nogle er mest til det grå område: fliser, støttemure, indkørsler og andre former for sten og belægning. Andre er mest til den grønne del. Med planter. Planternes placering, trivsel og vedligehold. Nogle anlægsgartnere har endda en mere snæver specialisering indenfor et af områderne.

Vi dækker bredt og professionelt

Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne dække bredt og professionelt inden for en lang række fagområder i anlægsgartnerfaget. Derfor får du i os en professionel samarbejdspartner i forhold til dit haveprojekt. Vi vil således kunne løse din opgave selv om denne er vidtspændende, kompleks og sammensat.

Private og offentlige kunder

Vi arbejde både for private, offentlige og erhvervskunder. Vi prioriterer et godt samarbejde med tilfredse kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et uforpligtende tilbud. Vi arbejder fortrinsvis i Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Middelfart. Og giver gerne tilbud i hele Danmark.

Grøn luxus, og grå teknik.

Grøn luxus, eller grå teknik. Vi kan det hele og hjælper dig gerne – også med grøn pleje og vedligehold. Vi hjælper dig lige fra den første inspirerede fase til sidste sten er lagt og sidste muldvarpeskud er jævnet. Vi er din garanti for at de bedste materialer, planter og råstoffer bliver anvendt i forbindelse med din have.

Kontakt os i dag

Det vil glæde os hvis vi kan bistå dig eller din virksomhed med at haven fungere som et behageligt uderum i dit private hjem og i din virksomhed eller på din arbejdsplads. Så kontakt os endelig for et tilbud.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud