Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Anlæggelse af have ved dit nybyggede hus – Tips & Ideer til den nybagte husejer

af | feb 9, 2018 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Etablering og anlæggelse af have ved dit nybyggede hus af have ved nybyggeri er en stor beslutning. Med os som samarbejdspartner bliver det altid vellykket. Så vi er dem du ringer til om ny have ved dit nybyggede hus.

Inddrag anlægsgartneren tidligt i planlægningen om anlæggelse af have ved dit nybyggede hus

Det giver dig mange fordele straks at kontakte Dansk Haveservice & Anlægsgartner tidligt i planlægningen af din nye villa. Vi har mange gode kilder til inspiration og kreativitet der kommer dig til gode. Indkørsel, have fliser og terrasser samt udenomsarealer – kan vores indledende samtaler og møder straks bringe i spil. Vi kan rådgive dig og deler gerne vores omfattende viden og erfaring med dig.

Vær konstant kvalitetsbevidst om haven

Det er altid en glæde for os når en bygherre – muligvis endda en førstegangskøber eller en ung familie – betror os at anlægge haven. Havnen er en stor del af livet i hjemmet. Og har afgørende betydning for din livskvalitet. En velanlagt have giver dig lys, luft og livskraft; og overskud gennem hele livet. Det er en sådan skøn og velfungerende have vi ønsker at skabe for dig.

Du har altid unikke muligheder for kreativitet

Dit hjem er noget enestående. Du har selv planlagt og valgt det hus der nu bliver dit hjem. Det bedste du kan gøre at prioritere haven som ramme for et godt hjemmeliv. Det er den bedste og mest naturlige beslutning du kan tage for sig selv. Jo bedre have du skaber. Jo bedre kvalitet opnår du i din tilværelse. Så enkelt kan det siges.

Hvad koster haven ved en nybygget villa?

Allerede tidlig i processen kan vi sige meget om økonomien i forhold til anlæggelse af din nye have. Vi kan måske endda komme meget tæt på den endelige pris. Men et egentligt fast tilbud er lettet når huset er godt i vej. Det vigtigste er at du tænker haven med ind i byggeriets samlede budget. Sådan at du kan få den drømmehave du fortjener – ofte er prisforskellen på en nødtørftig have og drømmehaven forholdsvis overkommelig.

Få god rådgivning og et godt tilbud

Desto tidligere Dansk Haveservice & Anlægsgartner kommer ind i processen med udviklingen af din have jo bedre er det for dig. Kontakt os derfor hurtigst muligt for en afklaring af mulighederne for en skøn og dejlig have til dit nye hus.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud