Haveservice i Odense

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Odense

Sommerklar have i Odense. Vi klare hurtigt og effektivt arbejdet i din have så dine planter stråler og smiler til dig.

Få haven istandsat af professionelle. Så kan du bruge tiden i haven på hygge og afslapning.

Forårsklargøring af haven

Forårsklargøring i haven er et af vores mest populære produkter. Vi kommer grund dig rundt i alle havens afkroge. Får ryddet op og sat havens planter i stand. Der bliver ikke meget at se til i haven resten af sommeren når først vi har været ordentlig til bunds med arbejdet en gang for alle. Vi fokuserer på de mest væsentlige ting. Og zoomer derefter ind på detaljerne.

Haveservice i Odense og på Fyn

Både byhaver og landbohaver interessere os. Så du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi forskønner dine havebede og klipper din hæk. Vi kan også lægge dine fliser og bygge den skønne terrasse du drømmer om. Dine muligheder er uendelige med os som samarbejdspartner i din have. Vi er altid meget lydhøre overfor dine ønsker.

Hækklipning, beskæring, lugning

Vi hjælper dig gerne med hele haven eller enkeltstående opgaver i haven. Det er dig der bestemmer hvad der skal udføres i haven. Vi kan det hele. Om det er hækken der skal klippes, om haven skal beskæres eller gøres klar til fest og fornøjelse. Du er også meget velkommen til at ringe enkeltstående med særlige opgaver i haven.

Udvikling i haven

Vi hjælper dig gerne med udvikling af din have. Vi giver dig altid første klasses professionel rådgivning der står i forhold til dine ønsker og drømme for haven. Vi kan enten selv udføre alle dine ønsker for haven eller du kan selv hjælpe til i arbejdet med at gøre dine drømme til virkelighed. Så fortæl os altid om dine drømme for haven.

Når vi udfører Haveservice